Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Χαλκίς – ΑΟ Καρδίτσα 1-0

panygiria_telos_agona_4-5-14Διαβάζουμε στο aoxalkisfc.gr

Η πορεία προς το όνειρο συνεχίζεται για την ομάδα μας, μετά και από την σημερινή νίκη με την ήδη υποβιβασμένη ομάδα του Α.Ο. Καρδίτσας με 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές του προπονητή μας, Παναγιώτη Τοκπασίδη μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι ώστε να διατηρηθεί η ομάδα μας κοντά στους ανταγωνιστές της (Ρήγα Φεραίο και Νάουσα) για την θέση παραμονής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας με πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες και την ομάδα του Α.Ο. Καρδίτσας να προσπαθεί να αμυνθεί για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά για τις 2 ομάδες και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 7′ για την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, όπου ο Μάριος Σέγκος σούταρε δυνατά, αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα Τάτσιο να διώξει σε κόρνερ. Ο Α.Ο. Χαλκίς απείλησε άλλες 4 φορές την εστία στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Αποστόλης Τσαλμάς στο 9′ σούταρε αναγκάζοντας τους αμυντικούς να διώξουν πάνω στη γραμμή, ο Μάριος Σέγκος στο 30′ σούταρε ελάχιστα άουτ, ο Νίκος Ευσταθίου με κεφαλιά στο 40΄ ανάγκασε τον Τάτσιο να μπλοκάρει την μπάλα και ο Γιάννης Γκαράνης στο 45′ σούταρε αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα να προβεί σε εξαιρετική επέμβαση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και τελείωσε με πρωταγωνιστή τον Α.Ο. Χαλκίς αφού ο καταιγισμός κλασικών ευκαιριών δεν σταματούσε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

Στο 55′ το σουτ του Γιάννη Γκαράνη κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα, στο 57′ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μάριου Σέγκου ανάγκασε τον Τάτσιο να αποκρούσει σε κόρνερ, ενώ στο 60′ μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μάριου Σέγκου, ο Αλέξανδρος Βαλκάνος πέτυχε το νικητήριο γκολ του αγώνα με δεξί σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στην συνέχεια ο Α.Ο. Χαλκίς εξακολούθησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας κλασικότατες ευκαιρίες για να σκοράρει, αφού στο 63′ ο Παναγιώτης Ταυταρίδης με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει, στο 66′ ο Μάριος Σέγκος από πλεονεκτική θέση σούταρε εξ επαφής επάνω στον τερματοφύλακα, στο 70′ ο Αποστόλης Τσαλμάς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ από κοντά και στο 82′ ο Αλέξανδρος Βαλκάνος στάθηκε άτυχος όταν η σέντρα-σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις :

Α.Ο. Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Κοροβέσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ευσταθίου, Ναουμίδης, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Τσαλμάς (87′ Κηρύκος), Σέγκος (90′ Αυλωνίτης), Γκαράνης (71′ Κωνσταντάγκας).

Α.Ο. Καρδίτσας (Αθανάσιος Τίκας): Τάτσιος (82′ Σινάδος), Θυμιόπουλος, Πουρνάρας, Τριανταφύλλου (71′ Χαντζιάρας), Κεφαλάς (88′ Διπλάρας), Τσέλιος, Παπαευαγγέλου, Παππάς, Τσιρογιάννης, Νάχου, Τζοβάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected