Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Μακροχώρι 3-1

10327256_1420612501541541_305700061_nΜε πολλές αλλαγές στη σύνθεση του και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, το Μακροχώρι ηττήθηκε στην Αγιά από τον τοπικό Δωτιέα, ο οποίος έκανε σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το γεγονός πως απειλήθηκε στο 37′ σε τετ-α-τετ του Αντώνη Ηλιάδη, κατάφερε να προηγηθεί σε καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης (44′) και να βάλει τις βάσεις για την επικράτηση της.

Παρουσία αρκετού κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάς και με μεγάλο κίνητρο τους τρεις βαθμούς, οι “ερυθρόλευκοι” πίεσαν από το πρώτο λεπτό και βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Νίκου Ζαφείρη, στην πρώτη συμμετοχή του νεαρού πορτιέρο που προέρχεται από τον ΑΣ Πατρίδας. Το τέρμα του Νταγιάντα στην εκπνοή του πρώτου μέρους, έδωσε…φτερά στους γηπεδούχους, που μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και αφού χρειάστηκε η τύχη στο εξ επαφής σουτ του Καφέ στο 52′, κατάφεραν και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιώργο Τσατσαλίδη και να πάρουν σαφές προβάδισμα για το τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης.

Το σκορ μάλιστα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο 78′ και το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Ημαθίας ήταν να μειώσει το σκορ αλλά και να απειλήσει στην τελευταία φάση του αγώνα με δεύτερο τέρμα.

Το “φιλμ” του αγώνα

2′ Ο Λώττας έβγαλε τετ-α-τετ τον Τσατσαλίδη αλλά ο Ζαφείρης απομάκρυνε με τα πόδια σε πλάγιο.

7′ Ο Τσιρογιάννης τροφοδοτεί τον Τσατσαλίδη αυτός με την μια το σουτ αποκρούει ο Ζαφείρης στην επαναφορά της μπάλας ο Κατσίκης κάνει το σουτ να μπλοκάρει εκ νέου ο Ζαφείρης.

11′ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Τριανταφυλλίδη, μόλις άουτ η μπάλα.

37′ Ο Ηλιάδης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μάλτζαρη με τον τερματοφύλακα της Αγιάς να βγαίνει νικητής.

43′ Πολύ καλό σουτ του Τσιρογιάννη μόλις άουτ η μπάλα.

44’ ΓΚΟΛ! Ο Τσατσαλίδης έστρωσε πολύ ωραία στον Νταγιάντα και αυτός από πλάγια θέση κάνει το 1-0.

51′ Καλό σουτ του Τσατσαλίδη μόλις άουτ η μπάλα.

52′ Ο Ηλιάδης σε νέο τετ-α-τετ με τον Μάλτζαρη, ο δεύτερος αποκρούει με τα πόδια στην επαναφορά το σουτ από τον Καφέ μόλις άουτ.

56′ ΓΚΟΛ! Ο Τσατσαλίδης μπαίνει στην περιοχή κάνει το σουτ και 2-0.

78′ Ο Τσατσαλίδης χάνει μοναδικό τετ-α-τετ για να κάνει το 3-0, απέκρουσε ο Ζαφείρης.

80′ ΓΚΟΛ! Ο Βαλαώρας έδωσε πάσα στο Τσατσαλίδη πάρε βάλε και ο επιθετικός του Δωτιέα με πλασέ κάνει το 3-0.

82′ ΓΚΟΛ! Ο Δημήτρης Καφές με σουτ κάνει το 3-1.

90+2’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Καφέ να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Μάλτζαρης να λέει όχι.

Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς : Μάλτζαρης, Τσιλούλης, Νταγιάντας, Τσιρογιάννης (46’ Σιμούλης), Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης (80’ Χατζηλιάδης), Τσατσαλίδης ©, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας (55’ Λούγκος), Κατσίκης.

Μακροχώρι : Ζαφείρης, Κωτσόπουλος, Μπλιούκας, Τζεϊρανίδης, Γεωργίου, Ηλιάδης Α., Πιέτρα, Τριανταφυλλίδης, Τσακαλίδης (70’ Ελευθεριάδης), Αργυρόπουλος, Καφές.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected