Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Τo pre game της σημερινής 27ης αγωνιστικής

pregame

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής εξαιρετικά ενδιαφέρουσας Γ Εθνικής και το θρίλερ καλά κρατεί στον 3ο όμιλο, τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας όσο και στην ουρά. Κρίσιμες και οι έξι σημερινές αναμετρήσεις, με τα ματς σε Τρίκαλα και Νάουσα να ξεχωρίζουν. Αναλυτικά το ρεπορτάζ των ομάδων λίγο πριν τη σέντρα, που για ακόμη μία Κυριακή θα καλυφθεί LIVE από το Imathia Sports News :

Τρίκαλα – Λαμία : Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες στη Θεσσαλία, στην επιστροφή του Τίμου Καβακά στην ομάδα που διετέλεσε τεχνικός για δύο περίπου μήνες τη φετινή χρονιά. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία έχει σημαντικότατο βαθμολογικό κίνητρο, αφού με νίκη στα Τρίκαλα “κλειδώνει” ουσιαστικά το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδό της στη Football League, έπειτα από 35 χρόνια. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί είναι αποφασισμένοι να κάνουν πολύ δύσκολη τη ζωή των Λαμιωτών στο παιχνίδι αυτό, καθώς αυτό που πηγάζει από δηλώσεις προπονητή, αλλά και παικτών είναι πως θα τα δώσουν όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσέλευση θεατών στο παιχνίδι της Κυριακής, θα ξεπεράσει κατά πολύ εκείνη παρελθόντων εντός έδρας αναμετρήσεων του ΑΟΤ, καθώς πολλοί είναι οι φίλοι των φιλοξενούμενων που θα ταξιδέψουν στην Δυτική Θεσσαλία, θέλοντας να ενισχύσουν την ομάδα τους,στην προσπάθειά της για κατάκτηση του χρυσού τρίποντου.

δείτε στιγμιότυπα από τον θρίαμβο του ΑΟΤ στον πρώτο γύρο :

LAMIASTARGR

Αχιλλέας Δομοκού – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στον Δομοκό, με τον φιλοξενούμενο Αχιλλέα να θέλει μόνο τη νίκη και ταυτόχρονα τα…χαρμόσυνα νέα από τα Τρίκαλα. Ο Αποστόλης Στύλος συνέστησε προσοχή στους παίκτες του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στη βόρεια Φθιώτιδα και το θετικό για το νεαρό τεχνικό πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Κολομητρούσης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Θωμά Μπαντή, Γιάννη Καλαμάτα και Κώστα Τσιλίκα.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου :

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Κύμης : Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Ημαθία, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Οι “κυανόλευκοι” του ΦΑΣ θέλουν πάση θυσία το τρίποντο ώστε να παραμείνουν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, στην επιστροφή του Βασίλη Αργυρίου στον πάγκο της ομάδας μετά από 2.5 μήνες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Εύβοιας με νίκη παραμένει κοντά στη δεύτερη θέση, μοναδικός στόχος πλέον για το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντόβολη. Το ενθαρρυντικό για τους Ημαθιώτες είναι πως άπαντες είναι στη διάθεση του Βασίλη Αργυρίου, ενώ για τον ΑΟΚ θα απουσιάσει ο Νίκος Μήτρου που συμπλήρωσε κάρτες.

δείτε στιγμιότυπα από τη “λευκή” ισοπαλία του 1ου γύρου :


LAMIASTARGR

Δωτιέας Αγιάς – Μακρoχώρι : Εξαιρετικής σημασίας αναμέτρηση για τους Θεσσαλούς, που βρίσκονται πλέον στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει μόνο ο Νίκος Γούτος, που έχει βγάλει τον νάρθηκα, ωστόσο είναι ακόμα με πατερίτσες και η χρονιά έχει τελειώσει για αυτόν. Η ομάδα της Ημαθίας, που θέλει μία νίκη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια για να σφραγίσει και τυπικά την παραμονή, ταξιδεύει στην ανατολική Θεσσαλία χωρίς τον Στέλιο Μαυριδόγλου, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του 1ου γύρου :

Αμπελωνιακός – Ρήγας Φεραίος : Μονόπλευρο και εδώ το ενδιαφέρον, καθώς οι “κυανόλευκοι” της Μαγνησίας “καίγονται” για τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής. Μοναδική απουσία για τον Λάκη Μπακάλη ο Κώστας Γουτούλης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον πρώτο από τους τέσσερις “τελικούς” που ακολουθούν για την ομάδα του. Από την άλλη πλευρά, ο υποβιβασμένος Αμπελωνιακός θα αγωνιστεί για το γόητρο, με μοναδική απουσία για τον Δημήτρη Καπετανόπουλο τον τιμωρημένο Γιάννη Μαυρίδη.

δείτε φάσεις και γκολ από τον πρώτο γύρο :

http://www.youtube.com/watch?v=6DL1tEBHs0Q

ΑΟ Χαλκίς – ΑΟ Καρδίτσα : Μόνο νίκη για την ομάδα της Εύβοιας, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη υποδέχεται τον υποβιβασμένο ΑΟΚ και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού τιμ, θα αγωνιστεί μόνο για το τρίποντο. Οι “κυανόλευκοι” θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, χωρίς τους Γιώργο Καβαλάρη και Δήμο Μεσιακάρη που είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 17.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Τρίκαλα – Λαμία  (4-2)

Δωτιέας Αγιάς – Μακρoχώρι  (1-0)

Χαλκίδα – ΑΟ Καρδίτσα  (1-1)

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Κύμης (0-0)

Αμπελωνιακός – Ρήγας Φεραίος  (2-0)

Μαχητής Τερψιθέας – Πυργετός  (4-0)

Αχιλλέας Δομοκού – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  (0-4)

Ρεπό: Λευκάδια

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected