Football League

Κέρκυρα – Αιγινιακός (2-0) Για 90′ ο Μαραγκός, στο 46′ ο Ζούρκος

a7d289856a6d9730a02c58e70744f527_LΤην δεύτερη νίκη της στα πλέι όφ της Football League πανηγύρισε η Κέρκυρα που επιβλήθηκε του 2-0 του Αιγινιακού στο ΕΑΚ του νησιού

Με το τρίποντο αυτό οι Φαίακες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς και παραμένουν σε τροχιά απευθείας ανόδου στα μεγάλα σαλόνια.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε δυνατά το ματς και δημιουργούσε φάσεις χωρίς όμως να μπορεί να παραβιάσει την εστία του Τόλιου. Αυτό έγινε στο 28′ όταν ο Μπαλντοβαλίεφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, βάζοντας τις βάσεις για μια άνετη νίκη, κόντρα στους Κατερινιώτες που δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίαζε τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Κέρκυρα: Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Κουτσόπουλος (3′ Γκόμεζ), Ραπτάκης, Καραδέμητρος, Μαραγκός, Ζορμπάς (46′ Κρητικός), Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Σουάνης (77′ Κόντος).

Αιγινιακός: Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου (46′ Ζούρκος), Δήμου, Σαμαράς, Δερμιτζόγλου (35′ Μανζάνο), Φαμπίνιο (74′ Χατζής), Πέντα, Γεωργίου, Κουτσοσπύρος, Μπελόν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected