Super League 1

Super League – To pre game σε Λεωφόρο και Τρίπολη

a3266832fd8515f793634ae1dfaaeb1e_LΑστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αποσπώντας ισοπαλία απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος αντίστοιχα αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στο… μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Super League. Οι Αρκάδες έχουν μόλις ένα βαθμό και θέλουν τη νίκη ώστε να μην μείνουν πίσω στην κούρσα για τα… καλά ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ οι Περιστεριώτες θέλουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη ώστε να διατηρηθούν στην πρώτη θέση και να εκμεταλλευτούν τις βαθμολογικές απώλειες Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ από το μεταξύ τους ματς στη Λεωφόρο.

Εκτός ο Γκοϊάν

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, από τον οποίο θα απουσιάσει ο Ντορίν Γκοϊάν. Αντίθετα, στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη επιστρέφουν οι Σάββας Τσαμπούρης και Χουάν Πάμπλο Κάφα, που ήταν εκτός αποστολής στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες, με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (3/4) μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε κι η αποστολή. Η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.

Πάνοπλος στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Ευχάριστα νέα για τον τεχνικό του Ατρόμητου καθώς οι αμφίβολοι ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και είναι στην αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες στην Τρίπολη. Ο Σωκράτης Φυτανίδης που έχασε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ έτοιμος είναι κι ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος είχε χτύπημα στο γόνατο από το ματς με τους «πράσινους». Πέρα από τους 19 της αποστολής, στην Τρίπολη θα βρεθούν και οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου, καθώς έχουν πάρει εισιτήρια στη θύρα 4 του γηπέδου τα οποία τιμώνται στα 15 ευρώ. Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Μετά τις ισοπαλίες της πρεμιέρας, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή. Οι δυο φιναλίστ του τελικού, τον οποίο κέρδισε εύκολα 4 -1 το «τριφύλλι», θα κοντραριστούν στη Λεωφόρο για να πάρουν το τρίποντο που θα τους δώσει προβάδισμα για… σεντόνι. Προβλήματα υπάρχουν και για τις δυο ομάδες, ενώ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, θα δώσουν το «παρών» και 300 οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Χωρίς Αμπέντ οι «πράσινοι»

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε στον Παναθηναϊκό με τον Νάνο, καθώς ο Ισπανός έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ωστόσο είναι κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αναστασίου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από την οποία απουσιάζει ο Μεντί Αμπέντ. Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή,. Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Καρέλη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Με «Σάλπι» στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Οι Λούκας και Χούσεν δεν κατάφεραν να προπονηθούν και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όπως και οι Κατσουράνης-Μαντούρο που όμως προπονήθηκαν ατομικά.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, συμμετέχουν οι: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδης, Μάρτενς, Ολίσε, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

δείτε εδώ τη βαθμολογία των play-off

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected