Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Δομοκού – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-4

Domokos-AOK1
Βαριά ήττα γνώρισε ο Αχιλλέας Δομοκού στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής αφού ηττήθηκε στην έδρα του με 1-4 από τον συνονόματό του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που και στον πρώτο γύρο τον είχε φιλοδωρήσει με τέσσερα γκολ.

Οι παίκτες του Κώστα Κολομητρούση πάλεψαν για τα πρώτα 30 λεπτά το παιχνίδι πριν παραδοθούν στις ορέξεις της φιλόδοξης ακόμη και για άνοδο Νεοκαισάρειας.

Το σκορ άνοιξε στο 18΄ ο Νάκας μετά από προσπάθεια του Δερμίση κι όλα έγιναν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 28΄το σουτ του Κάππου και στο 30΄ το σουτ του Μαλισσόβα δε βρήκαν στόχο.

Στο 39΄ φοβερό σουτ του Νάκα στο δοκάρι του Κουτσούμπα και στην επαναφορά ο Μακράκης έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και στην ύστατη προσπάθεια των γηπεδούχων να μπουν στο παιχνίδι στο 52΄ Μαλισσόβας και Κατσαδούρος πέταξαν μοναδική ευκαιρία για το 1-2. Αρχικά η κεφαλιά ψαράκι του πρώτου αποκρούσθηκε ενστικτωδώς από τον Σακελλαρίδη και στην επαναφορά ο δεύτερος κατάφερε να σουτάρει άουτ!

Ακολούθησαν δύο γκολ για τη Νεοκαισάρεια με τους Δημητρίου στο 54΄ και Κυρτέγο στο 60΄ και η παράσταση έλαβε τέλος.

Ο προπονητής του Δομοκού έκανε στο 63΄  όλες τις αλλαγές κυρίως με πιτσιρικάδες και απλά στο 75΄ ο Μαλισσόβας που προσπαθούσε από την αρχή του ματς να σκοράρει, σημείωσε το γκολ της τιμής διαμορφώνοντας το τελικό 1-4. Ένα τετ-α-τετ του Παυλίδη στο 83΄και μια κεφαλιά του Ζαχαράκη στο 86΄ απλά θα μπορούσαν να αλλάξουν τον αριθμό των τελικών τερμάτων.

Αχιλλέας Δομοκού : Κουτσούμπας, Αναστασίου, Ξεζώνοτος, Κάππος, Τλιούπας, Μέντες (63΄ Αλαμάνης Κ.), Κατσαδούρος (63΄ Φραταράκου), Μαλισόβας, Μπουγιώτας (Αδάμος Ε.), Καντού, Ζαχαράκης

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Γελαδάρης (63΄ Τσινιστίδης), Δερμίσης, Δημητρίου, Τασσίδης, Οικονόμου (67΄ Τρικαλόπουλος), Παυλίδης, Κυρτέγος, Παμλίδης, Νάκας, Μακράκης (60΄ Ευαγγελόπουλος)

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected