Super League 1

Super League – Τι θα δείξει η TV την Κυριακή 11/5

5679795bd845ad1c2ec2aac5ec57bbac_LΤην Κυριακή (11/05) θα διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στις 18.15 τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ στις 20.30 θα ακολουθήσει στο Περιστέρι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν σε απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova και τα αθλητικά κανάλια της, Novasports 2 η πρώτη και Novasports 1 η δεύτερη. Επίσης, στις 20.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.

Η ανακοίνωση: 

«Τα playoffs της Super League ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition στα κανάλια Novasports. Η 4η αγωνιστική των playoffs της Super League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 11 Μαΐου στις 18.15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 2 τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Γιώργου Αργυρόγλου. Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι Κυπελλούχοι θα υποδεχθούν τους Αρκάδες με μοναδικό στόχο τη νίκη, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις 20.30 θα ακολουθήσει επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Περιστέρι ο αγώνας Ατρόμητος – ΠΑΟΚ που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Κωστή Μπότσαρη. Οι Περιστεριώτες μπροστά στο κοινό τους θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να φύγουν χωρίς απώλειες από τη δύσκολη έδρα του Ατρόμητου. Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League έχει ως εξής…

Κυριακή 11 Μαΐου

«Απόστολος Νικολαΐδης» 18.15 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Γιώργου Αργυρόγλου
Περιστερίου 20.30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Κωστή Μπότσαρη».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected