Κατηγορίες
Football League

Φωστήρας – Αιγινιακός (1-4) Στο 82′ ο Κυνηγόπουλος

eeb4882c1794ff25efb15db2af170ede_LΠάρτι έκανε η ομάδα του Αιγινιακού στον Ταύρο, όπου σκόρπισε τον Φωστήρα με 1-4 και κατάφερε να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα! Οι γηπεδούχοι είχαν πάρα πολλά προβλήματα, κατέβασαν αποστολή ανάγκης με 14 παίκτες και η ομάδα από την Κατερίνη φρόντισε να το εκμεταλλευτεί! Και μάλιστα, με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 20′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Μανζάνο. Μάλιστα, πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο, και συγκεκριμένα στο 28′ ο Γκέσιος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. 

Στην επανάληψη, ο Φωστήρας κατάφερε να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεχολάρι στο 50′, όμως μόνο προσωρινά. Η απάντηση ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Γκέσιο να βρίσκει και πάλι δίχτυα, ενώ στο 58′ ο Σαμαράς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Στο τελευταίο μισάωρο, ο Αιγινιακός έριξε ρυθμό, προκειμένου να κάνει εξοικονόμηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση το, ήδη βαρύ για τον Φωστήρα, σκορ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Μοσχονάς, Αχείμαστος (66′ Λεοντίου), Τασουλής, Ρουγκάλας, Εμέκα, Γκίνο (66′ Θ. Μπαστάνης), Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Γ. Μπαστάνης (66′ Μακρίδης), Λύρας, Σεχολάρι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γεωργίου, Λαζαρίδης, Χατζής, Πέντα (74′ Μπελόν), Μανζάνο (63′ Γιαζιτζόγλου), Γκέσιος (82′ Κυνηγόπουλος).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected