Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Το πανόραμα της 8ης μέρας και η διακοπή

logo smallΜε τρία παιχνίδια συνεχίστηκε την Τετάρτη 14/5 το 3ο EM-DA Futsal Cup Κοινωνικού Σκοπού, σε μία μέρα που είχε τα πάντα. Εντυπωσιακά γκολ, όμορφες φάσεις, αλλά και αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών αλλά και του διαιτητή, που οδήγησαν στην διακοπή στο 49’45” της τελευταίας χρονικά αναμέτρησης ανάμεσα στο “Vrettos Recycling” και στο Super Market “Μεσόγειος” (το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ των πρώτων μετά από αμοιβαία υποχώρηση των δύο πλευρών). Αιτία τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή αλλά και οι πολλαπλές οχλήσεις προς τη γραμματεία για τους κανονισμούς.

Η χθεσινή διακοπή και η αποφυγή παρεξηγήσεων από εδώ και στο εξής

Οι διοργανωτές, όπως άλλωστε έχει δημοσιευτεί  επανειλημμένα  στο παρελθόν αλλά και έχει ειπωθεί προς όλες τις πλευρές, προσπαθούν για την πιο άρτια και οργανωμένη από κάθε πλευρά διοργάνωση. Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και ανεξάρτητα αν κάποιοι το αμελούν, εμείς είμαστε εδώ να το θυμίζουμε… Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι πως ακόμη και ο…Κολίνα να βρισκόταν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, θα είχαμε σίγουρα διαμαρτυρίες (όλοι γνωρίζουμε άλλωστε πως αυτό ισχύει στην Ελλάδα…) και αντεγκλήσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που μπορούν να παραστούν ως ρέφερι σε τέτοια τουρνουά (εκτός του οργανογράμματος δηλαδή της ΕΠΣ Ημαθίας) ΔΕΝ μπορούν να οριστούν εν ενεργεία διαιτητές παρά μόνο όσοι έχουν αποσυρθεί.

Ζητάμε την κατανόηση όλων σε αυτό το κομμάτι, από την άλλη όμως οι διοργανωτές σε κάθε περίπτωση (όπως ρητά αναφέρει η προκήρυξη εδώ) είναι δυνατόν να διακόψουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή εφόσον κρίνουν ότι ξεφεύγει από τα πλαίσια που έχουν τεθεί εξ αρχής και επιστρέφονται τόσο τα χρήματα της συμμετοχής (στο 100%) αλλά και της συνδρομής για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ ακολουθεί ο αποκλεισμός της από τη συνέχεια τη διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της χθεσινής μέρας (14/5)

(Group B)  «Goody’s» Βέροια – Καφέ «Μπρίκι» Βέροια  0-3 α.α.

(Group Ε)  Ζαχαροπλαστεία «Παγούρας» Βέροια – «Στέγη Ενέργεια» Βέροια  9-4 (7′ Χαρίσης, 11′ Καραγαβριηλίδης, 24′-25′ Κατσιγιαννόπουλος, 31′ Γκέλος, 35′-44′-50′ Παπαδόπουλος, 49′ Οικονόμου / 26′ Τσέος, 36′ Φωτιάδης Σ., 48′-49′ Κωτούλας)

Κόκκινη κάρτα : 32′ Τσέος

(Group I) Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» – Ενεργειακά τζάμια «Makis Class» Βέροια  4-2 (11′ Αντωνίου, 21′-30′ Κατόγλου, 33′ Χάμπαλης / 31′ Μπίρνας, 50′ Μανέας)

(Group I) Super Market «Μεσόγειος» Κουλούρα – «Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια  1-3 (2′ Δαληγκάρος Α. / 18′ Μυγδάνης, 48′ Μουρατίδης, 49′ Βρεττός)

Κίτρινες κάρτες : 10′ Δαλήγκαρος Ν., 34′ Καρατάσος, 34′ Κίτσας

δείτε εδώ το πρόγραμμα της εβδομάδας και εδώ τις βαθμολογίες των ομίλων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected