Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η παρουσία των Ημαθιωτών στην 29η αγωνιστική

aa5eebfa25e4f74e6f62c4cc13247da3_L

Κισσαμικός – Ατσαλένιος (1-1) Για 90′ ο Λαζαρίδης, αλλαγή στο 84′ ο Πασιαλής

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το κρητικό ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Κισσαμικού με τον Ατσαλένιο. Οι Ηρακλιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Π. Γιακουμάκη στο 21’ με σουτ, ωστόσο, ο Μ. Γιακουμάκης με αυτογκόλ, έπειτα από κόρνερ του Χατζηλιόντα στο 59’ διαμόρφωσε το 1-1.

 

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κόντη, Εσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Κουμπρόγλου, Μποτωνάκης (75′ Ψαράκης), Πασιαλής (84′ Τσικουδάκης), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης.

 

Ατσαλένιος (Μανώλης Πατεμτζής): Συνάνης, Κ. Βρετός, Πρωτογεράκης, Πετράκης, Αραβιάκης, Μ. Γιακουμάκης, Φραγκιαδάκης (84′ Καλομοίρης), Χαλκιαδάκης, Π. Γιακουμάκης, Μπουτσάκης (66′ Πλουσής), Καρυωτάκης (81′ Παπαδομιχελάκης).

ΠΑΟ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-2 Βασικοί οι Βοργιατζίδης και Παπαστεργίου

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Μακεδονικού ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έφυγε νικητής και από την αναμέτρηση στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου. Ο Μουτεσίδης πέτυχε και τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων στο 56’ και στο 61’, ενώ το τελικό 2-1 σημείωσε ο Μουστάκας μειώνοντας για τον ΠΑΟ.

ΠΑΟ Κοσμίου (Νάντσος): Παπανικολάου, Βοργιατζίδης, Παναγιωτόπουλος, Ταμάμης, Ζούλης Διαμαντόπουλος, Κυπιρτόγλου, Αθανασίου, Βασιλακάκης, Φωτιάδης, Μόσχος.

Εθνικός Σιδηροκάστρου (Καρυπίδης): Τριγούσης, Τσιντσάρης, Ιωαννίδης, Μαυρουδής, Αμπαδίνης, Τσεμπερίδης, Παπαδόπουλος, Πετρίδης, Παπαστεργίου, Μεντής, Αιβαζίδης.

Καμπανιακός – ΑΟ Κάστωρ (1-0) Για 90′ ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης

Την παραμονή του στη Γ’ Εθνική εξασφάλισε ο Καμπανιακός και τη νέα σεζόν, καθώς επικράτησε 1-0 του Κάστορα. Η ομάδα της Χαλάστρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε το γκολ. Τελικά στο 40’ ο Προβαδίτης σημείωσε το χρυσό γκολ για το 1-0, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το τέλος.

Καμπανιακός (Λάζαρος Υφαντίδης): Παππάς, Παπάζης, Τρικαλινός (74’ Μεσιάρης), Δουρμούσης, Ραγκαβίνας, Γαβανάς, Υψηλός (46’ Κουντουράς), Αντωνιάδης, Χρήστου (56’ Κούλτσης), Τσαταλιός, Προβατίδης

ΑΟ Κάστωρ (Θοδωρής Ποντίκης): Στόικος, Μαρκόπουλος, Τράντας, Μήνος, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Ι. (72’ Καλύβας), Μαντζάνας (82’ Γκούρλιας), Τραϊανός (46’ Τάτσιος), Αντωνιάδης Γ., Αντωνιάδης Κ., Καρανάσιος

*Με στοιχεία από το onsports.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected