Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-4 (βαθμολογία)

10269627_720166051355772_680487622967327063_nΕπιβεβαίωση του σλόγκαν που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι οπαδοί “ΠΑΟΚ είσαι…” και στο Κιλκίς! Η ομάδα της Ημαθίας, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, διέλυσε τον τοπικό ΠΑΟΚ Κρηστώνης και βλέπει…αφ’ υψηλού τις ομάδες του 3ου ομίλου των μπαράζ ανόδου. Ο “δικέφαλος” της Αλεξάνδρειας, με πρωταγωνιστική τον Γιώργο Κίτσα που πέτυχε “χατ-τρικ”, επιβεβαίωσε πλήρως την κυριαρχία της και απέδειξε πως έχει τα φόντα για το όνειρο της ανόδου.

Στο Δημοτικό Γήπεδο του Χέρσου, σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχους των επαγγελματικών κατηγοριών, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ξεδίπλωσε όλες τις αρετές που φανέρωσε τη φετινή περίοδο και παίζοντας έξυπνα, πήρε “κεφάλι” στον όμιλο και στην αναμέτρηση της Τετάρτης 21/5 στους Γαλατάδες Πέλλας, με νίκη βάζει τις βάσεις για την πρωτιά. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Πέλλας δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την εικόνα που παρουσίασε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό και παραδόθηκε…αμαχητί στις ορέξεις του συγκροτήματος από την Ημαθία.

Εντυπωσιακό επίσης το γεγονός πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που ταξίδεψαν στο Χέρσο ήταν αριθμητικά περισσότεροι των γηπεδούχων(!) και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Οι παίκτες του Πασχάλη Μπρατάνη τους αποζημίωσαν και με το παραπάνω, καθώς εκτός των τεσσάρων τερμάτων, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 27′ με τον εντυπωσιακό Γιώργο Κίτσα, βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων και τις επισκέψεις με αξιώσεις στα καρέ του Θεοδώρου, οι “ασπρόμαυροι” της Ημαθίας ήταν…φαρμάκι στις αντεπιθέσεις και κάθε φορά που έφταναν στα καρέ του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, “μύριζε” γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με την ίδια φιλοσοφία και κατάφεραν στο 58′ και πάλι με τον Γιώργο Κίτσα να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 60′, με τον δραστήριο Νικολαϊδη να σημαδεύει το δοκάρι του Θεοδώρου, στην πιο σημαντική των πρωταθλητών της ΕΠΣ Κιλκίς στον αγώνα.

Ο Γιώργος Κίτσας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 62΄κατάφερε να πετύχει και τρίτο προσωπικό τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 79΄ο Νικολαϊδης μείωσε σε 1-3 για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για να ολοκληρώσει το..πάρτι ο Χρήστος Ζωγράφος στο 90′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Βαθμολογία

#

Ομάδες

Ν-Ι-Η

ΤΕΡ

Β

1

Απόλλων Αρναίας

1-1-0

3-2

4

2

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

1-1-0

6-3

4

3

ΠΑΟΚ Κρηστώνης

0-1-1

1-4

1

4

Ολυμπιακός Γαλατάδων

0-1-1

0-1

1

*φωτ. από σελίδα της ομάδας στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected