Κατηγορίες

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Σύσσωμη η γυναικεία ομάδα στο 3ο EM-DA Futsal Cup Κοινωνικού Σκοπού!

Παρόλο που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, στη Β´ Εθνική κατηγορία, για την περίοδο 2013 – 2014,  μια παρέα 11 κοριτσιών και με τη βοήθεια 2 αγοριών, συνεχίζουν την αγωνιστική δράση, με τη συμμετοχή τους στο πετυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου κοινωνικού σκοπού, που διεξάγεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” με διοργανωτή το IMATHIASPORTNEWS.GR.

Τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα συμμετέχουν με την ομάδα ΑΧΝΗ & ΚΑΝΕΛΑ και παρόλο που έχουν ηττηθεί στους 2 αγώνες που έδωσαν μέχρι σήμερα, έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια και τα περισσότερα χειροκροτήματα από το φίλαθλο κόσμο, επειδή είναι η μοναδική γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται επάξια απέναντι σε ανδρικές ομάδες.

Την Πέμπτη 15/5/2014 το απόγευμα αγωνίστηκε με την ομάδα ΡΕΝΤΑ και έχασε με 6 – 2 , αλλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με 1 τέρμα να σημειώνει η Κωνσταντινίδου και 1 η Σπυριδωνίδου. Στο κρίσιμο σημείο του αγώνα η Κιουτάχιαλη πέτυχε οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να μείωσει σε 4 – 3. Η κούραση των κοριτσίων δεν επέτρεψε την ανατροπή του σκορ και στην αντεπίθεση η ΡΕΝΤΑ  έκανε το 5 – 2, στο 42´ και το τελικό 6 – 2, στο 48′ και εξασφάλισε τη νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα.

ΡΕΝΤΑ : Πεχλιβανίδης Δ. , Παρσόπουλος, Κίτσα, Μαμουτόπουλος, Πεχλιβανίδης Κ., Καραγκιζόπουλος, Τσιώμος.

ΑΧΝΗ & ΚΑΝΕΛΑ : Σιακαβάρα, Στρίμπα, Δρενοβιάδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη Σπυριδωνίδου, Δεληγιαννίδου, Μακριδάκη, Δούμου, Δελησάββα, Πιστοφίδου, Ταυλαχίδης, Θεοδωρακέλης.

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected