Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σωκράτης Διούδης – Στην προπόνηση της Φορτούνα!

pegasus_LARGE_t_1041_106272645_type11291Ο Σωκράτης Διούδης βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ για να δει τον πρώην συμπαίκτη του στον Άρη και φίλο του, Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αρη, που έχει πάρει άδεια από τον σύλλογο για να μεταβεί στη Γερμανία προπονήθηκε με την Φορτούνα και μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία σε προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φορώντας την φόρμα της ομάδας του Ντίσελντορφ.

Βέβαια, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και ο Διούδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη για άλλα δυο χρόνια και είναι πληρωμένος με την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αν… γυαλίσει στους Γερμανούς δεν θα τον χτυπήσουν, την ώρα που υπάρχουν σειρήνες για τον ταλαντούχο κίπερ και από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Στον Διούδη έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που αν πάρουν οι «κίτρινοι» βγάζουν άνετα την επόμενη χρονιά στην Football League… Πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και μόλις τελειώσει η άδειά του θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected