Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Τι δήλωσε ο Βασίλης Αργυρίου στο dokari.gr

DSCN9904Ακόμα προσπαθούν να «χωνέψουν» και να συνειδητοποιήσουν στη Νάουσα ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στο τοπικό, παρά τις μεγάλες προσδοκίες του καλοκαιριού και το αξιοπρόσεκτο ρόστερ για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής. Ο προπονητής των κυανόλευκων, Βασίλης Αργυρίου, με δηλώσεις στο dokari.gr ανέφερε:

«Όλα μαζί έφταιξαν για να φτάσει να υποβιβαστεί μια ομάδα όπως η Νάουσα. Είναι συνδυασμός καταστάσεων και συγκυριών, δεν είναι μόνο ένας ή δυο παράγοντες. Σίγουρα δεν είχαμε τύχη, αφού πολλές φορές χάναμε βαθμούς στο τέλος, ειδικά στην πρώτη φετινή θητεία μου. Παράλληλα, θέλαμε ενίσχυση το χειμώνα, αλλά δεν είχαμε χρήματα. Υπήρχε οικονομικό πρόβλημα. Και γι’ αυτούς που θα σωθούν στον όμιλό μας θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής δεν έχει πολλά να σου προσφέρει, είναι μόνο έξοδα. Το 90% των ομάδων είναι μόνο με προβλήματα».

«Χτίσιμο από το μηδέν, δεν υπήρχαν βάσεις»

Για να συνεχίσει ο Αργυρίου: «Είναι πολύ πρόωρο να μιλάμε για το αύριο. Πρέπει να βρει η ομάδα κουράγιο για να επιστρέψει άμεσα στο προσκήνιο. Να είναι μια σύντομη κακή παρένθεση ο εφιάλτης του τοπικού, αν δεν προχωρήσει φυσικά η αναδιάρθρωση. Να φτιαχτεί από το μηδέν η Νάουσα, σε υγιείς βάσεις για να μην έχει ίδια προβλήματα. Δε νοείται μια ομάδα όπως η Νάουσα να μην έχει σταθερά θεμέλια για να χτίσεις για τα επόμενα χρόνια. Πιο σημαντικός παράγοντας είναι το οικονομικό για να λειτουργεί μια ομάδα, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Χρειάζονται καλοί παίκτες ειδικά νεαροί και υποδομή, ώστε να έρχονται οι επιτυχίες. Θέλει υπομονή και δουλειά.

Η Νάουσα είναι μεγάλη ομάδα, να μην ανησυχούν οι φίλαθλοι. Με οδηγό την ιστορία θα επιστρέψει εκεί που πρέπει, αλλά πρώτιστα πρέπει να εμπνέει το… δημιούργημα». Στα αγωνιστικά, ο αγώνας της Τετάρτης στην Εύβοια με τη Χαλκίδα θα είναι διαδικαστικός, με τον Γρηγόρη Αργυρίου να είναι νέο πρόσωπο για την ομάδα της Ημαθίας. Από τους Ναουσαίους θα λείψουν οι τραυματίες Μπενίσκος, Συμπεθέρης, Πέικος και ο τιμωρημένος Νικόλτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected