Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – Ο απολογισμός του Λάζαρου Υφαντίδη

yfantidis_610x400Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να ήταν αυτός που έβαλε την σφραγίδα του στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας στον δεύτερο γύρο, ωστόσο, προς τιμήν του, δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα και στον προκάτοχό του, Γιάννη Πετράκη«Κάναμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, ωστόσο, εκτιμώ πως οι βάσεις μπήκαν στον πρώτο γύρο από τον προηγούμενο προπονητή».

Παράλληλα σημείωσε στο «Μετρόπολις» όσον αφορά τα ατού της ομάδας και το στοιχείο που έκανε την διαφορά και ο Καμπανιακός πέτυχε τον στόχο του: «Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας, παίζοντας πιο γρήγορο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα το υλικό της ομάδας ήταν ήδη πολύ καλό, καθώς απαρτίζεται από παίκτες αρκετά ταλαντούχους, οι οποίοι αξίζει να αγωνιστούν σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει και τις εκτιμήσεις του όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική και την μάχη της σωτηρίας στον 2ο όμιλο χαρακτηρίζοντας ως φαβορί την Καστοριά«Η Δόξα Πενταλόφου θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Όλυμπο Κέρκυρας. Από εκεί και έπειτα, η Καστοριά έχει δύσκολο έργο καθώς ο Οδυσσέας Κορδελιού παρά το γεγονός πως έχει υποβιβαστεί είναι μια ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ωστόσο, θεωρώ πως τον πρώτο λόγο στο ματς τον έχει η Καστοριά που έχει και το μεγαλύτερο κίνητρο».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected