Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Τι σκέφτηκες άραγε κυρία…ΕΠΟ;

Rigas Feraios paiktes_610x400Σε σφάλμα υπέπεσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ, χωρίς βέβαια να είναι γνωστό αν πρόκειται για συνειδητή απόφαση ή λάθος από αμέλεια.

Για την τελευταία (30η) αγωνιστική στον 3ο όμιλο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ορίσουν τις αναμετρήσεις του Ρήγα Φεραίου και του Μαχητή Τερψιθέας σε διαφορετική ώρα διεξαγωγής, γεγονός που καθιστά άνιση τη μάχη των δύο ομάδων για αποφυγή του υποβιβασμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της αγωνιστικής, η προσπάθεια του Ρήγα Φεραίου για κατάκτηση έστω ενός βαθμού στην Κύμη θα αρχίσει στις 17.00, ενώ δύο ώρες αργότερα (19.00) ο Μαχητής Τερψιθέας θα παλέψει για τη νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Λαμίας. Ασφαλώς, πρόκειται για απόφαση που αναμένεται να ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας του Βελεστίνου.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονιστεί πως σε περίπτωση ήττας του Ρήγα Φεραίου και νίκης του Μαχητή Τερψιθέας (με δεδομένο ότι ο Δωτιέας Αγιάς θα πάρει έστω έναν βαθμό κόντρα στον αδύναμο Αμπελωνιακό), την παραμονή στη Γ’ Εθνική θα πανηγυρίσει η ομάδα της Λάρισας.

* infootball.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected