Football League - Super League 1

Μπαράζ ανόδου Super League – Η πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής

super-league-balles_610x400Το Σάββατο 7 ή την Κυριακή 8 Ιουνίου ενδέχεται να διεξαχθεί το παιχνίδι μπαράζ μεταξύ της ομάδας που θα καταλάβει την τρίτη θέση στα play off της Football League και της Ξάνθης, με έπαθλο μια θέση στη Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Αυτή τη στιγμή, οι βασικές υποψήφιες ομάδες για να αγωνιστούν με τους Ακρίτες είναι τρεις: Ο Ολυμπιακός Βόλου (21 β.), τα Χανιά (18 β.) και ο Ηρακλής Ψαχνών (18 β.), χωρίς να αποκλείεται στην τρίτη θέση του πίνακα των play off να βρεθεί τελικά η Νίκη Βόλου (23 β.). Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης.

Στο μεταξύ, οριστική απόφαση δεν υπάρχει ούτε για την έδρα του συγκεκριμένου νοκ άουτ αγώνα, με τα τέσσερα επικρατέστερα γήπεδα να είναι τη δεδομένη στγμή το ΟΑΚΑ, η Ριζούπολη, η Νέα Σμύρνη και το Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως αν η ομάδα της Football League που θα αγωνιστεί σε αυτή την αναμέτρηση, δεν καταφέρει να κερδίσει την Ξάνθη και να κερδίσει την άνοδο στη Super League, τότε θα λάβει σαν αποζημίωση ένα σεβαστό οικονομικό αντάλλαγμα!

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected