Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Η τελευταία μέρα των ομίλων και τα ζευγάρια των μπαράζ της Παρασκευής

DSCN9546Ολοκληρώνεται σήμερα (29/5) η πρώτη φάση του 3ου EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο κλειστό του ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις (η τρίτη του προγράμματος αναβλήθηκε) είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του ομίλου Ι, αγώνες που ολοκληρώνουν τη φάση των ομίλων και θα παρουσιάσουν τον αναλυτικό “χάρτη” τόσο των μπαράζ όσο και της νοκ άουτ φάσης των 16.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση κρίνεται η πρωτιά στον όμιλο, με την πρόκριση να είναι ουσιαστικά δεδομένη για αμφότερους τους αντιπάλους. Η “Vrettos Recycling” κατακτά την πρώτη θέση μόνο με νίκη ενώ το εστιατόριο “Καλά Καθούμενα” βολεύεται και με ισοπαλία. Μάλιστα το τελευταίο αποτέλεσμα δίνει αυτόματα την πρόκριση και στις δύο ομάδες ενώ σε περίπτωση ήττας για την ομάδα από την Αλεξάνδρεια, θα πάρει μέρος στα μπαράζ που διεξάγονται αύριο (30/5) και μεθαύριο (31/5). Τα “Καλά Καθούμενα” από την άλλη πλευρά, θα αγωνιστούν στα μπαράζ μόνο με ήττα με 5 γκολ διαφορά.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Το Sport Cafe “A.F.U.” κατακτά τη δεύτερη θέση νικώντας με πολλά γκολ διαφορά και ταυτόχρονα ήττα του “Vrettos Recycling”, ενώ εξασφαλίζει την τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά, τα Ενεργειακά Τζάμια “Makis Class” με διαφορά 9 τερμάτων κόντρα στο “A.F.U” κατακτά την τρίτη θέση ωστόσο για να μπει στα μπαράζ θέλει πολλά παραπάνω…

Όσον αφορά την αναμέτρηση του “Kairo Image Bar” με το Bar “La Notte” αυτή δεν θα διεξαχθεί, με την ομάδα της Μελίκης να ενημερώνει πως δεν θα παραστεί. Ωστόσο το συγκρότημα από το Κλειδί είναι έτσι κι αλλιώς στα μπαράζ καθώς αφαιρείται η σημερινή νίκη με την τελευταία της βαθμολογίας ομάδα του “La Notte”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής 18ης μέρας του 3ου Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού :

18.00  «Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια – Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» (Group I)

19.00  Sports Cafe «A.F.U.» Βέροια – Ενεργειακά τζάμια «Makis Class» Βέροια (Group I)

20.00  »Kairo Image Bar» Κλειδί – Cafe Bar «La Notte» Μελίκη (Group H) ΑΝΑΒ. (3-0)

δείτε εδώ τις βαθμολογίες, εδώ τους σκόρερς και τις κάρτες και εδώ το πρόγραμμα των μπαράζ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected