Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τάκης Τσακαλίδης – Ανανέωσε με Κισσαμικό!

10376719_572578969522040_6199945266726380054_nΜετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κισσαμικού ο Ημαθιώτης τεχνικός διευθυντής Τάκης Τσακαλίδης δήλωσε τα εξής:

«Υπήρχε ικανοποίηση και από τις δυο πλευρές όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται και την προσπάθεια που κάναμε και αυτή η ικανοποίηση μεταφράστηκε σε ανανέωση της συνεργασίας μας και για την επόμενη σεζόν.

Ο κυριότερος παράγοντας που έλαβα υπόψη είναι ότι οι στόχοι της ομάδας τη νέα περίοδο θα είναι πολύ υψηλότεροι. Η οργάνωση της ομάδας θα βασιστεί κυρίως στο στόχο της διάκρισης, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει, προσπαθώντας να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η προσπάθεια όλων για το καλό της ομάδας ήταν αξιέπαινη, φίλαθλοι, χορηγοί, διοίκηση και εργαζόμενοι. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση, συγκριτικά με το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε. Όλοι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και εύχομαι να υπάρχει και τη νέα σεζόν διάθεση και ενδιαφέρον για τα δρώμενα της ομάδας. Με τους δύσκολα οικονομικά καιρούς θα είναι σημαντικό να βοηθήσουν τους ανθρώπους της διοίκησης όλοι από την περιοχή της Κισσάμου, γιατί η ομάδα εκφράζει και εκπροσωπεί όλο τον κισσαμίτικο κόσμο.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected