Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Τέλος οι όμιλοι, τα…κεφάλια μέσα!

DSCN9559Με τη διεξαγωγή των τριών τελευταίων αγώνων για τους ομίλους H και I, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 3ου EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται φέτος στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Η κατάσταση πλέον ξεκαθάρισε σε όλους τους τομείς και αναδείχθηκαν τόσο οι 9 ομάδες που περνούν απευθείας στην επόμενη φάση όσο και τα 4 ζευγάρια των μπαράζ για την ανάδειξη της 16ης και τελευταίας ομάδας των νοκ-άουτ που ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 2/6.

Στο πρώτο παιχνίδι της σημερινής 18ης μέρας, η “Vrettos Recycling” σε ένα ματς “γκραν-γκινιόλ” αναδείχθηκε ισόπαλη με το εστιατόριο “Καλά Καθούμενα“, ένα αποτέλεσμα που έδωσε την πρωτιά στους τυπικά φιλοξενούμενους και έστειλε την ομάδα από την Αλεξάνδρεια στην αυριανή διαδικασία των μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει το “Κλειδαράς” από τη Βέροια. Η λάθος εκτίμηση στο χθεσινό μας άρθρο (αναφερθήκαμε σε πρόκριση της “Vrettos Recycling” και με ισοπαλία, κάτι που τελικά δεν ίσχυε καθώς έφτανε τους 5 βαθμούς) οδηγεί τους εξαιρετικούς σήμερα “πράσινους” στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση για τα μπαράζ πρόκρισης.

Από την άλλη πλευρά, για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του εστιατορίου “Καλά Καθούμενα” απέδειξε πως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως είχε μέτρια απόδοση. Οι “πράσινοι” είχαν σωρεία ευκαιριών, με τον Γιώργο Μυλωνά να είναι και πάλι εντυπωσιακός έχοντας στο ενεργητικό του εντυπωσιακές αποκρούσεις που απεσόβησαν σε μεγάλο βαθμό την πρώτη ήττα της ομάδας στο Τουρνουά. Η “Vrettos Recycling” ενισχύθηκε σήμερα με την προσθήκη νέων παικτών (ιδιάζουσα “μορφή” ο Μπάμπης Πετρίδης που βοήθησε σημαντικά) ενώ χατ-τρικ πέτυχε ο Κυριάκος Βρεττός φτάνοντας τα 9 στο Τουρνουά

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, το “A.F.U.” έκανε το μεγάλο…ντεμαράζ και με τη νίκη του 16-4 “σκαρφάλωσε” στην πρώτη θέση της Ειδικής Βαθμολογίας των 3ων και αντιμετωπίζει αύριο το “X-Net” που υποχώρησε στη δεύτερη θέση. Τα γκολ έπεφταν “βροχή” στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι παίκτες του “Makis Class” έπαιξαν για το γόητρο καθώς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο τρίτο προγραμματισμένο παιχνίδι της ημέρας, η μη παρουσία του Bar “La Notte” έδωσε τους…ξεκούραστους τρεις βαθμούς στο “Kairo Image Bar“, ωστόσο η βαθμολογική του θέση παρέμεινε η ίδια καθώς αφαιρέθηκαν οι τρεις σημερινοί βαθμοί με την τελευταία ομάδα της Μελίκης.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα, οι σκόρερς των δύο αγώνων αλλά και οι τελικές βαθμολογίες :

(Group I)  «Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια – Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα»  5-5 (15′-17′-27′ Βρεττός, 43′ αυτογκόλ, 45′ Πετρίδης / 14′-50′ Χάμπαλης, 16′-32′ Κουτσιάδης, 37′ Κατόγλου_

(Group I)  Sports Cafe «A.F.U.» Βέροια – Ενεργειακά τζάμια «Makis Class» Βέροια 4-16 (6′ Αλμαλιώτης, 21′ Φωτιάδης Δ., 41′ Δαραής, 50′ Μανέας / 5′-31′-44 Γκατζούφας, 12′-28′-45′ Ζούρας, 18′-29′ Μέντι, 34′-35′-49′-50′ Κάστρης, 40′-48′ Αρσενάς, 49′-50′ Κυριακίδης)

(Group H)   »Kairo Image Bar» Κλειδί – Cafe Bar «La Notte» Μελίκη  3-0 α.α.

δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το πρόγραμμα των μπαράζ

*Ζητάμε συγνώμη για την λάθος εκτίμηση της πρόκρισης για το “Vrettos Recycling” και για κάθε αναστάτωση που προκλήθηκε από τον λάθος υπολογισμό μας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected