Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Οι συμμετοχές του Κυνηγόπουλου προμήνυμα για τη συνέχεια!

phoca_thumb_l_panagiotis_kynigopoulosΘέση στα δοκάρια του Αιγινιακού για πρώτη φορά φέτος πήρε στο Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό ο νεαρός Στέργιος Φαρμάκης, που είχε αποκτηθεί το χειμώνα από τον Ελευθεριακό (ομάδα τοπικού Θεσσαλονίκης). Ο μόλις 18χρονος γκολκίπερ πήρε την πρώτη «κρυάδα», το… βάπτισμα πυρός σε επαγγελματικό επίπεδο και έπεσε στα βαθιά νερά, κολυμπώντας καλά, αφού αντικειμενικά τα κατάφερε περίφημα. Ο… ρούκι Φαρμάκης μπήκε στο 6΄ (αμέσως μετά το 1-0 των Θεσσαλών) στη θέση του έμπειρου Θανάση Τόλιου (μαζί στη φωτό) που τραυματίστηκε και ως το 90΄ άντεξε στην πίεση, είχε καλές επεμβάσεις και δέχθηκε μόνο ένα τέρμα ακόμα, αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Στέργιος Φαρμάκης να παίξει και στο τελευταίο φετινό παιχνίδι των κυανόλευκων, με την Κέρκυρα την Κυριακή στο «Γιάννης Παραλυκίδης» (αν και γάντια βασικού δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και ένας από τους Βοσνιάδη ή Μπαϊμάκη, που επίσης βρέθηκαν στη σκιά του Τόλιου φέτος).

Χαμόγελα στην ομάδα του Γιώργου Λιόλιου έφερε και η παρουσία του άλλου νεαρού, του μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, που επίσης ενδέχεται να αξιοποιηθεί παραπάνω στη συνέχεια.

Εξάλλου, για το ματς με την Κέρκυρα από το Αιγίνιο θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπελόν, Γεωργίου και Κωνσταντινίδης, ενώ επανέρχονται οι Πέντα και Λαζαρίδης, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Βεβαίως, εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο στην ομάδα της Πιερίας είναι η επόμενη μέρα. Από Δευτέρα λοιπόν αναμένονται «καυτές» εξελίξεις, στο θέμα της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, σε αυτό της πρόσληψης προπονητή, ενώ θα υπάρξουν νεότερα τόσο για αποδεσμεύσεις, όσο και για παίκτες που ήδη απασχολούν άλλες ομάδες.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected