Κατηγορίες
Αθλήματα

Α1 Χάντμπολ – Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τον τελικό

LOGO_OXEΗ Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος καταδικάζει τα όσα συνέβησαν πριν την διεξαγωγή του 3ου τελικού της Α1 Ανδρών μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου.

Τα κρούσματα βίας αδικούν την προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία, οι ομάδες, οι αθλητές και όλη η οικογένεια του αθλήματος για να διεξάγονται αγώνες χωρίς προβλήματα με βασικό στόχο το κάθε παιχνίδι να είναι γιορτή για όλους.

Έχουν διοργανωθεί στο χάντμπολ κατ’ επανάληψη με απόλυτη επιτυχία παιχνίδια πολύ υψηλής επικινδυνότητας και θεωρούμε ότι το σημερινό δεν συγκαταλεγόταν σε αυτά, αφού δεν υπήρχαν καν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, παρά μόνο 15 μέλη της διοίκησης.

Η Ομοσπονδία εκτιμάει ότι έγιναν λάθος χειρισμοί και χάθηκε η ψυχραιμία από πολλούς, αλλά κυρίως από αυτούς που έπρεπε να επιβάλλουν την τάξη. Θεωρούμε ότι τα παιχνίδια πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στο γήπεδο. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα συμβεί και στον 3ο τελικό της Α1 Ανδρών και θα αναδειχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο πρωταθλητής Ελλάδος.

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected