Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Οι πρώτες δύο αποχωρήσεις είναι γεγονός!

xatzis_610x400Γρήγορα-γρήγορα ξεκίνησαν οι αποδεσμεύσεις στον Αιγινιακό, προτού καν ολοκληρωθεί και τυπικά η χρονιά! Η κατερινιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση των Κώστα Χατζή και του Καρλάο που δεν υπολογίζονταν για τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος μέτρησε συνολικά 34 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 γκολ, ενώ ο Βραζιλιάνος στόπερ αν και πήρε μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο και δεσμευόταν με συμβόλαιο και για του χρόνου, ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

Παρελθόν από τον  Αιγινιακό θεωρείται ο Κώστας Χατζής, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για τη νέα χρονιά. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία του.

Επίσης, εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν περεταίρω εξελίξεις αναφορικά με το ρόστερ, είτε με ανανεώσεις είτε με αποδεσμεύσεις.

Εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά βρίσκεται ο Καρλάο, ο οποίος αν και είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο δεν θα συνεχίσει στον Αιγινιακό. Η Π.Α.Ε.  ευχαριστεί τον 24χρονο βραζιλιάνο για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected