Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

3o EM-DA Futsal Cup – Οι πέντε πρώτες ομάδες των προημιτελικών!

DSCN9742Τα πρώτα πέντε παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης των 16 για το 3ο EM-DA Futsal Cup διεξήχθησαν απόψε (με την παρουσία μάλιστα αρκετού κόσμου, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τη συνέχεια) και οι πέντε πρώτες ομάδες των προημιτελικών, πήραν ήδη…θέση για τα παιχνίδια της ερχόμενης Πέμπτης 5/6. Με εξαίρεση τα δύο τελευταία παιχνίδια του προγράμματος που το σκορ έφτασε σε υψηλά επίπεδα, τα υπόλοιπα ήταν πραγματικά ντέρμπι. Ειδικά η αναμέτρηση ανάμεσα στο “Hotel Kapsalis” και το “Kairo Image Bar” κρίθηκε με τέρμα του Σάκη Κεχαγιά τρία δευτερόλεπτα (!) πριν το τέλος, στην πρώτη “μίνι” έκπληξη της φάσης των 16.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, με τους “πορτοκαλί” να προηγούνται 3-0 στο 15′ και ενισχυμένοι με την παρουσία του πρώην…Σκωτσέζου Ανέστη Αργυρίου, φάνηκαν πως θα “καθάριζαν” το αποτέλεσμα. Ωστόσο η ομάδα από το Κλειδί (που πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του Bar “Scandal” που ειδοποίησε πως δεν θα παραστεί) ήταν πραγματικά…εφτάψυχη και με πρωταγωνιστική τον Θεοδόση Περηφανόπουλο ισοφάρισε το σκορ στο 26′!

Όλα τελικά κρίθηκαν στο…παρά τρία δεύτερα όταν ο Κεχαγιάς βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Γιώργο Μανιόπουλο και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει (ξανά μετά τους ομίλους) το Κρεοπωλείο “Ο Ηλίας“.

Η “κόκκινη” ομάδα από τη Βέροια πήρε την πρόκριση κόντρα στο μαχητικότατο Καφέ “Μπρίκι“, που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για το αποτέλεσμα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, με δύο τέρματα του πρώτου σκόρερ τους Αντώνη Ντόγο, κατάφεραν να πάρουν την σπουδαία νίκη και θα τεθεί κόντρα σε μία γνώριμη ομάδα στα προημιτελικά. “Μελανό” σημείο του αγώνα οι κόκκινες κάρτες σε Σπυριδωνίδη και Παπαδόπουλο εκατέρωθεν, που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους. Με την επέμβαση όμως των ψυχραιμότερων, το συμβάν έλαβε τέλος με τον παίκτη ωστόσο του κρεοπωλείου “Ο Ηλίας” να χάνει ωστόσο το επόμενο παιχνίδι στα προημιτελικά.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, το εστιατόριο “Καλά Καθούμενα” επικράτησε με 5-2 του Bar “Moments”, σε ένα παιχνίδι που αρχικά φάνηκε να κρίνεται υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο οι “πράσινοι” από τα Παλατίτσια μείωσαν το σκορ σε 4-2 στο 28′. Ωστόσο οι “κίτρινοι” από τη Βέροια βρήκαν τις λύσεις και επικράτησαν στο τέλος με 6-3. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν μία εκ των “Tzimos Service” και “Mr Wurst”, μία αναμέτρηση που διεξάγεται αύριο στις 19.00.

Στα άλλα παιχνίδια, το Cafe Bistro “Agora” από τη Βέροια και το Cafe “Mexx” από το Γιαννακοχώρι επικράτησαν εύκολα των “Alobar” και Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ “Ρέντα” από τη Μελίκη, σημειώνοντας έκαστη από 8 τέρματα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά, σε ένα ματς που προμηνύεται αρκετά ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πέντε πρώτων παιχνιδιών της φάσης των 16 και οι σκόρερς :

(16Α)  «Hotel Kapsalis» Κουμαριά – “Kairo Image Bar” Κλειδί  3-4 (3′ Ποζιάδης, 11′-15′ Αργυρίου / 20′-23′-26′ Περηφανόπουλος, 40′ Κεχαγιάς)

(16Β)  Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» Βέροια – Bar «Moments» Παλατίτσια  6-3 (9′ Χάμπαλης, 13′-34′ Κατόγλου, 20′ Σγούρος, 26′ Καρύπογλου, 39′ Τουμαράς / 27΄ Κανδηλίδης, 28′-40′ Τσαπράνης Β.)

(16c)  Καφέ «Μπρίκι» Βέροια – Κρεοπωλείο «Ο Ηλίας» Βέροια  1-3 (8′ Χρυσόπουλος / 3′-38′ Ντόγος, 30′ Γαβριηλίδης)

Κίτρινες κάρτες : 23′ Πήκος

Κόκκινες κάρτες : 24′ Σπυριδωνίδης, 24′ Παπαδόπουλος

(16D) Cafe Bistro «Agora» – «Alobar» Βέροια  8-2 (1′-12′-23′-24′ Σαμψωνίδης, 2′-10′ Λαμπριανίδης, 20′ Κορυτσαίος, 39′ Μαυρίδης / 8′ Σαπουντζής, 35′ Καλφούντζος)

(16Ε)  Cafe «Mexx» Γιαννακοχώρι – Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Ρέντα» Μελίκη  8-1 (2′-20′-33′-34′-39′-40  Θεοδοσιάδης, 27 Βλαχοδήμος, 35′ Δασκαλίδης / 25′ Καραγκιζόπουλος)

δείτε εδώ τις διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό και εδώ τους σκόρερς

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected