Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Αποχώρηση για δύο, επιστροφή Λιόλιου στο πόστο του

aiginiakos_610x400_610x400Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Αιγινιακό. Προφανώς υπάρχει μια απογοήτευση που δεν ήρθε η πλήρης υπέρβαση στα πλέι οφ, ωστόσο σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό. Και ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για το… αύριο.

Χατζής και Καρλάο ήδη αποχώρησαν, η ΠΑΕ έχει κάνει σαφές πως στο εγγύς μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες αποδεσμεύσεις -ταυτόχρονα με τις όποιες προσθήκες. Οι Μπελόν καιΚωνσταντινίδης αγωνίστηκαν δανεικοί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν (Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα).

Απ’ την άλλη και ο Γιώργος Λιόλιος θα επιστρέψει στο… φυσικό του πόστο και θα αφήσει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ωστόσο φρόντισε να ευχαριστήσει τη διοίκηση για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό του και την προσπάθεια που έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Από πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε βάλει στόχο τα πλέι οφ. Αυτοί οι στόχοι δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν, αν δεν ήταν ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Νιώπας, που κατάφερε με το πάθος του και την αγάπη του για την ομάδα να την οδηγήσει εδώ που βρίσκεται. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια δίπλα μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την προσωπική στήριξη και στην ομάδα που όλοι γνωρίζουν για την καλή δουλειά που κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected