Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

3o EM-DA Futsal Cup – Προημιτελικοί σήμερα με…τριπλή παραλλαγή!

logo smallΤέσσερα ματς χωρίς ξεκάθαρο φαβορί περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του 3ου EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Οι αμφίρροπες αναμετρήσεις της Πέμπτης 5/6 είναι στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού, με το πρόγραμμα να ξεκινά στις 19.00 και να ολοκληρώνεται στις 23.00μμ.

Την αρχή κάνει το ματς ανάμεσα στο Cafe Bistro “Agora” από τη Βέροια με αντίπαλο το Cafe “Mexx” από το Γιαννακοχώρι, με τις δύο ομάδες να έχουν εύκολο έργο στη φάση των “16”, με αντιπάλους το “Alobar” (8-2) και το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ “Ρέντα” από τη Μελίκη (8-1). Οι “μπλε” φαντάζουν ως ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του φετινού Τουρνουά, ωστόσο η ομάδα από το μακρινό Γιαννακοχώρι απέδειξε πως έχει την ποιότητα να απειλήσει κάθε αντίπαλο. Ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά (Παρασκευή 6/6, 20.45) τον νικητή της αναμέτρησης “Ο Ηλίας” – “Kairo Image Bar”.

Στις 20.00 διεξάγεται το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στο συνεργείο “Tzimos Service” από τη Μελίκη και το εστιατόριο “Καλά Καθούμενα” από τη Βέροια. Μάλιστα οι δύο αρχηγοί των ομάδων Βασίλης Τζίμος και Γιώργος Μυλωνάς παρέθεσαν χθες συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, συμφωνώντας πως πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς και πως ο ηττημένος θα πρέπει να ξεχάσει τις διακοπές καθώς θα ακολουθήσουν κινέζικα βασανιστήρια για όλους τους παίκτες. Δείτε τη φωτό από τη χθεσινή press conferance σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης

DSCN9891

Προτελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (21.00) αυτό ανάμεσα στους κατόχους του τροπαίου “Το Στέκι” από τη Βέροια με τη “Vrettos Recycling” από την Αλεξάνδρεια. Οι “πράσινοι” μπορεί να προκρίθηκαν μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, ωστόσο αποτελούν με τη σειρά τους ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τουρνουά. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους τυπικά γηπεδούχους, που παρά τις σημαντικές απουσίες τους κατά καιρούς, καταφέρνουν να επιβάλλονται έναντι των αντιπάλων τους και μάλιστα με σχετική ευκολία. Ένα πραγματικά ενδιαφέρον ματς, με τον νικητή να αντιμετωπίζει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι των 20.00 που αναλύσαμε παραπάνω.

Τέλος, στις 22.00 διεξάγεται ακόμη ένα αμφίρροπο ματς, ανάμεσα στο κρεοπωλείο “Ο Ηλίας” από τη Βέροια και το εξαιρετικό “Kairo Image Bar” από το Κλειδί, που κατάφερε να αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο το “Hotel Kapsalis”, ένα από τα φαβορί επίσης της φετινής διοργάνωσης. Οι “κόκκινοι”, οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Παπαδόπουλου που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στη φάση των 16, θα τεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά με τους τυπικά φιλοξενούμενους, μετά το ματς για τον όμιλο Η (7-6 υπέρ του κρεοπωλείου “Ο Ηλίας”).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών :

Πέμπτη 5/6 (19.00) : Cafe Bistro «Agora» – Cafe «Mexx» Γιαννακοχώρι (8A)

Πέμπτη 5/6 (20.00) : Συνεργείο «Tzimos Service» Μελίκη – Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» Βέροια (8B)

Πέμπτη 5/6 (21.00) : Καφενείο «Το Στέκι» Βέροια – «Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια (8C)

Πέμπτη 5/6 (22.00) : Κρεοπωλείο «Ο Ηλίας» Βέροια – «Kairo Image Bar» Κλειδί (8D)

δείτε εδώ τη διασταύρωση στα ημιτελικά και εδώ τους σκόρερς-κάρτες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected