Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΕΚ – “Γραπώνει” τον Παπαδόπουλο!

08add1832f34673bcfe2e05fa1e7454d_LΕλεύθερος και τυπικά είναι από την ομάδα του Ατρόμητου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο 32χρονος επιθετικός φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση, μετά και την τελευταία πρόταση που του έγινε.

Οι «κιτρινόμαυροι» του προσφέρουν συμβόλαιο για τα δυο επόμενα χρόνια με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 150.000 ευρώ. Παράλληλα το συμβόλαιο του θα περιέχει και πολλά μπόνους, ενώ ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί με τον «δικέφαλο» στην Football League.

Από την στιγμή που ο έμπειρος φορ υπογράψει στην Ένωση, απομακρύνεται η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς, καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση, ενώ δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφική κίνηση για επιθετικό.

Τέλος, σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται και το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα κάνουν νέα κρούση προς τους Αρκάδες και αν οι απαιτήσεις τους δεν είναι υπερβολικές τότε θα προχωρήσουν στην απόκτηση του παίκτη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected