Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικά σενάρια και αποχωρήσεις (5/6)

imagesΈντονη κινητικότητα και σήμερα (5/6) στις ομάδες της Super League και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τη σημερινή κινητικότητα των ομάδων αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν :

ΟΦΗ – Έντονη φημολογία για Βαρέλα και Μαλέλε (vid)

Δεν πρόλαβε να πει το… σι ο Τζενάρο Γκατούζο στον ΟΦΗ και στην Ιταλία κυκλοφόρησαν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες.

Το Tuttomercatoweb φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού στον ΟΦΗ, αναφέροντας τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους.

Βοηθοί του «Ρίνο» στον πάγκο των Κρητικών θα είναι οι συμπατριώτες του Λουίτζι Ρίτσιο και  Πάολο Μπερουάτο και ο προπονητής τερματοφυλάκων  Γκαετάνο Πετρέλι. Μάλιστα αναφέρεται πως ο Γκατούζο έχει υπογράψει προσύμφωνο, ενώ οι τελικές υπογραφές θα μπουν το προσεχές διάστημα.

Οσο για την ενίσχυση του ΟΦΗ, ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται τον 23χρονο Ουρουγουανό εξτρέμ Ιγνάσιο Λόρες Βαρέλα, που ανήκει στην Παλέρμο, αλλά αγωνίζεται δανεικός τη Μπάρι. Είναι διεθνής με την ομάδα Νέων της Ουρουγουάης και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ως δανεικός.

Παράλληλα, στον Γκατούζο αρέσει και ο 20χρονος Ελβετός επιθετικός, που είναι γεννημένος στη Γκάνα, Σέφας Μαλέλε. Ο παίκτης ανήκει στην Παλέρμο και ο Ιταλός έχει άποψη για την αξία του, ενώ κι αυτός μόνο με τη μορφή δανεισμού μπορεί να έρθει στον ΟΦΗ.

http://youtu.be/rRJ2kaxv2AU

Ατρόμητος – Παρελθόν ο Παπαδόπουλος!

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους. Η περιστεριώτικη ΠΑΕ ευχαριστεί τον έμπειρο επιθετικό για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αστέρας Τρίπολης – Στα υπόψιν της Άντερλεχτ ο Ντε Μπλάσις!

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, παρόλο που δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη ακόμα.

Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα Τρίπολης μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε, βρίσκεται υψηλά στη λίστα των Βέλγων. Ακόμη όμως δεν έχει αποφασιστεί να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας purplespirit.be, αναφέρει πως ο Κουγιατέ βρίσκεται στην έξοδο από τους «μοβ», και ο Ντε Μπλάσις συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, μαζί με τους Κριχόβιακ και Ρομέρο.

Στον Αστέρα τηρούν στάση αναμονής για το θέμα, καθώς δεν έχουν πρόβλημα να διατηρήσουν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό στις τάξεις τους, ενώ θα τον παραχωρήσουν μόνο αν έρθει ικανοποιητική πρόταση για την ομάδα και τον παίκτη.

Παναιτωλικός – Ανανέωσε ο Στεφανάκος

Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις των διοικούντων τον Παναιτωλικό με τον Μανόλη Στεφανάκο για την επέκταση του συμβολαίου του. Ο 25χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του Τίτορμου και θα υπερασπίζεται την εστία των Αγρινιωτών ως το 2016.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο τερματοφύλακας Μανόλης Στεφανάκος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό για δύο ακόμα χρόνια, υπογράφοντας σήμερα νέο συμβόλαιο. Ο γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1989 τερματοφύλακας, εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2012, έχοντας αγωνιστεί έως τότε στο Αιγάλεω και τον Αστέρα Τρίπολης. Υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία την εστία σε 19 αγώνες της Football League, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό σε δύο αγώνες της Super League».

Κέρκυρα – Απέκτησε Γκόμεζ!

Ημέρα ευχάριστων ειδήσεων είναι για την Κέρκυρα η Πέμπτη (5/6). Οι Φαίακες έμαθαν από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ πως εξασφάλισαν τελικά την άδεια για τη νέα σεζόν, ενώ οριστικοποιήθηκε κι επίσημα η συμφωνία με τον Μάθιου Γκόμεζ για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Γάλλος είχε συμφωνήσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μέχρι το 2016 και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ φρόντισαν να το ανακοινώσουν κι επίσημα, με ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Mathieu Gomes για 2 χρόνια!».

*με στοιχεία από το onsports.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected