Γ Εθνική / Τοπικά

Αποστόλης Στύλος : “Ευχαριστηθήκαμε και απολαύσαμε το ποδόσφαιρο”

DSC_0375Το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου έκανε ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Αποστόλης Στύλος, που αναφέρθηκε στα όσα έλαβαν χώρα φέτος στην ομάδα της Πιερίας…

Αξίζει να δούμε τι είπε λίγες ώρες μετά το τελευταίο ραντεβού που είχε με τους ποδοσφαιριστές του πριν τους αφήσει να ξεκουραστούν για τις διακοπές του καλοκαιριού:

Είναι ευχαριστημένος ο Αποστόλης Στύλος από τη φετινή χρονιά; 

“Ξεκινώντας και πριν αναφερθώ στα πεπραγμένα της ομάδος μου, οφείλω και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λαμία για τον άνοδο στη Β΄Εθνική κατηγορία, καθώς και σε όλες τις ομάδες του 3ου ομίλου ανεξάρτητα αν πέτυχαν το στόχο τους ή όχι, για το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα που διεξήχθη στον όμιλο.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αυτό που μας μένει είναι απόλυτη ικανοποίηση για τα όσα κατάφερε να πετύχει η ομάδα.

Για μια νεοφώτιστη ομάδα το να καταλήξει στη 2η θέση του πρωταθλήματος διεκδικώντας τον τίτλο μέχρι την προτελευταία αγωνιστική αλλά και να καταφέρει να φτάσει στις 6 καλύτερες ομάδες στο θεσμό του κυπέλλου από τις 96 που συμμετείχαν καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει την 1η θέση στο δικό της όμιλο, σίγουρα είναι πολύ καλός απολογισμός.

Αυτό όμως που μας αφήνει ακόμη περισσότερο ικανοποιημένους, είναι πως αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν μέσα από καλό ποδόσφαιρο με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που είχε να κάνει περισσότερο με δημιουργία παρά με καταστροφή παιχνιδιού του αντιπάλου. Ευχαριστηθήκαμε και απολαύσαμε το ποδόσφαιρο καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πιστεύω μαζί με εμάς και όλοι όσοι μας είδαν.

Πρωταγωνιστές αυτής της πορείας;

Θα ήμουν αχάριστος αν δε φρόντιζα να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν σε αυτή την πορεία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Πρώτα από όλα τους ποδοσφαιριστές μου που θέλω να τους απονείμω τα εύσημα όχι μόνο για τα όσα κατάφερνα εντός αγωνιστικού χώρου και ήταν πάρα πολλά αυτά, αλλά και για την ποιότητα τους ως άνθρωποι αφού ολόκληρη η χρονιά κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα έχοντας πολύ καλή χημεία μεταξύ μας.

Στη συνέχεια τη διοίκηση του Αχιλλέα, τους συνεργάτες μου, το ιατρικό τιμ της ομάδος, τον φίλαθλο κόσμο μας, και τα ΜΜΕ που όλη τη χρονιά πρόβαλαν την προσπάθεια μας.

Αγωνιστικά πώς κύλησε η χρονιά;

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα και κάνοντας μια αναδρομή στο πρωτάθλημα, θεωρώ πως αν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχαμε στη διάθεση μας τους δυο ποδοσφαιριστές που λόγω σοβαρών τραυματισμών δε μπόρεσαν να ξεκινήσουν με την ομάδα και άργησαν να ενταχθούν σ΄αυτήν, ίσως να είχαμε τερματίσει και πρώτοι.

Αναφέρομαι στους Μακράκη και Κυρτέγο που από τη στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση μου στο δεύτερο μισό και με την προσθήκη του Οικονόμου τον Ιανουάριο, παίρναμε πολύ πιο εύκολα αυτό που δικαιούμασταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 3 βαθμούς περισσότερους από την πρωταθλήτρια Λαμία στον δεύτερο γύρο.

Δίκαια πρωταθλήτρια η Λαμία;

Θεωρώ πως ναι. Οφείλουμε να παραδεχθούμε πως η Λαμία είναι «άξια πρωταθλήτρια» αφού οργανωτικά ήταν καλύτερη από εμάς και η οργάνωση είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορείς να «χτίσεις» πρωταθλήματα και τίτλους.

Εμείς σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα της οργάνωσης, τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε κάνει τεράστια βήματα προόδου και μέχρι στιγμής όλα με προσωπική δουλειά και έξοδα συγκεκριμένων ανθρώπων.

Έχει αλλάξει μορφή το γήπεδο μας και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη λειτουργία μας. Βήμα-βήμα θέλουμε να προστεθούν κι άλλα στοιχεία στην οργάνωση μας κι αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα μιας και ο χρόνος πιέζει.

Κέρδος της χρονιάς οι νεαροί;

Σίγουρα ένα από τα πράγματα που μας χαροποιούν ιδιαίτερα είναι πως μέσα από την πορεία της ομάδας αναδείχθηκαν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές μας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Μακάρι να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή γιατί υπάρχουν όντως κάποια παιδιά που είναι έτοιμα για το επόμενο βήμα τους.
Κλείνοντας την κουβέντα μας, θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο”.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected