Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικές αναζητήσεις και φήμες! (9/6)

imagesΈντονη κινητικότητα και το τελευταίο διήμερο στις ομάδες της Super League και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τις εξελίξεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν…

Πανθρακικός – Αυτοί είναι οι τρεις για την άμυνα

Στον Πανθρακικό έχουν αρχίσει να… ζεσταίνουν τις μεταγραφικές μηχανές τους και με την έλευση του καλοκαιριού αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες κινήσεις που θα αφορούν την ενίσχυση της ομάδας. Η θέση στην οποία ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θεωρούν δεδομένη την ενίσχυση, είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας και ήδη έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών τους οποίους παρακολουθεί στενά η ομάδα της Κομοτηνής κι αναμένεται να αποφασίσει για ποιον θα γίνει η τελική κίνηση.

Η πρώτη εξ αυτών, είναι η περίπτωση του Πασχάλη Μελισσά, ενώ στα υπόψη είναι και ο Δημήτρης Χατζηησαΐας από τον ΑΟ Χανιά. Τελευταίος στη λίστα, αλλά με αρκετές πιθανότητες να αποκτηθεί, είναι ο Σταύρος Σταθάκης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και απασχολεί τον Πανθρακικό. Το ποιος θα είναι τελικά ο «εκλεκτός», θα αποφασιστεί από τον Άκη Μάντζιο και από τους διοικούντες την ομάδα, με τις εξελίξεις να έρχονται τα επόμενα 24ωρα.

Νίκη Βόλου – Ξένος ο αντικαταστάτης του Βοσνιάδη

Μπορεί ο Αλέκος Βοσνιάδης να οδήγησε τη Νίκη Βόλου στη Super League αλλά η συνεργασία του με τους Θεσσαλούς δεν επεκτάθηκε. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Ιωνίας οδηγήθηκαν σε… σαφάρι εύρεσης του αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού ώστε να ξεκινήσει όσο το δυνατό πιο σύντομα ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως μην έχοντας εξασφαλίσει άδεια για την περίοδο 2014-15 η Νίκη θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στη συμπλήρωση του ρόστερ.

Έτσι, η διοίκηση της ΠΑΕ θέλησε να στραφεί στην αγορά του εξωτερικού προσπαθώντας να βρει έναν καθόλα έμπειρο τεχνικό που να έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της Super League. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν οι Θεσσαλοί έχουν βρει τον «εκλεκτό» για την τεχνική τους ηγεσία, που αναμένεται να αφιχθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τις προσεχείς ημέρες ώστε να συζητήσει διεξοδικά με τον Ανδρέα Πάτση το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Εργοτέλης – Στο Ισραήλ ο Στοϊκοβιτς!

Στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χάιφα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, ο οποίος στο δεύτερο… μισό της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εργοτέλη, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (9/6) στην Χάιφα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Μακάμπι…

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Η Μακάμπι Χάιφα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος», ήταν τα πρώτα λόγια έμπειρου πορτιέρο, μόλις «προσγειώθηκε» στο Ισραήλ και κατέληξε: «Δημιουργείται μια καλή ομάδα εδώ και πιστεύω ότι στη φετινή σεζόν θα κάνουμε σημαντικά πράγματα».

Πλατανιάς – Στην έξοδο ο Κασναφέρης

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο 27χρονος μέσος που δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Χανιώτες

Η έλευση του Γιάννη Χριστόπουλου αναμένεται να σημάνει αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Πλατανιά, καθώς ο νέος τεχνικός των Κρητικών μελετά το ρόστερ και κάνει τις εισηγήσεις του στους ιθύνοντες της ΠΑΕ ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Όπως φαίνεται λοιπόν εκτός πλάνων του 42χρονου τεχνικού είναι ο Κώστας Καζναφέρης που ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τους Κρητικούς. Ο 27χρονος μέσος, που επί θητείας Αναστασιάδη είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και δεν χρησιμοποιούνταν, τελικά αποδείχτηκε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας, δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του και αναζητά ήδη την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη».

Παναιτωλικός – Πείστηκε ο Ράφαελ

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας φέρεται να πείστηκε από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και θα παραμείνει κάτοικος Αγρινίου

Η… ρελάνς που έκανε ο Παναιτωλικός με νέα βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου στον Ράφαελ Μπρακάλι φαίνεται πως έφερε αποτέλεσμα. Οι Αγρινιώτες παρατηρώντας την καθυστέρηση από πλευράς του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα να απαντήσει την αρχική πρόταση και λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Μάκη Χάβου, που τον θέλει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, επανήλθαν με νέα πρόταση.

Έτσι, το οικονομικό σκέλος της δείχνει να ικανοποιεί την πλευρά του 33χρονου πορτιέρο που όλα δείχνουν πως θα πει το πολυπόθητο «ναι». Συνεπώς, ύστερα από το αίσιο τέλος της υπόθεσης αναμένεται και η άφιξή του στο Αγρίνιο ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα με υπογραφές και ανακοίνωση.

Ολυμπιακός – Δημοσιεύματα από Πορτογαλία για Καπέλ

Έτοιμος να δώσει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει τον Ντιέγκο Καπέλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Record οι Πειραιώτες προσφέρουν επτά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ισπανό εξτρέμ.

Ο Καπέλ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σεβίλλη το 2004 και θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως. Ωστόσο η εξέλιξή του δεν ήταν εκείνη που περίμεναν όλοι και το 2011 πήρε μεταγραφή για τα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, αλλά το βαρύ συμβόλαιό του, τον βάζει αυτόματα στη λίστα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι προς πώληση.

Σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους, εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον ποδοσφαιριστή κινείται και η Στόουκ Σίτι…

Αστέρας Τρίπολης – Πρόταση σε Γκίλιεν (vid), πλησιάζει ο Κατόκο

Για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα κινείται ο Αστέρας Τρίπολης και φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Βλάνταν Γκίλιεν.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας από το Μαυροβούνιο είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Αστέρα Τρίπολης να ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του.

Ο ύψους 1.88μ. γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα που στην Σουτγέσκα Νίκσιτς και το 2010 μετακόμισε στην πορτογαλική Νασιονάλ. Εκεί σε τρία χρόνια είχε 21 συμμετοχές. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την  OFK Βελιγραδίου, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και τον Ιανουάριο πήγε στην Τσέλικ. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις ομάδες Νέων του Μαυροβουνίου.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα dan.co.me, επιβεβαίωσε τις επαφές με τους Αρκάδες, λέγοντας: «Είναι πολύ πιθανό να γίνει η μεταγραφή. Ο Αστέρας ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή μου, αλλά η προσφορά του είναι πιο χαμηλή από ότι περίμενα. Αν ο Αστέρας αυξήσει την προσφορά του, τότε είμαι κοντά στην απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη από το Ιράν και την Πορτογαλία. Πιστεύω ότι σύντομα θα λύσω τα διλήμματα για το που θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Την ίδια ώρα, στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρίτσι Κιτόκο, με ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για δανεισμό του από τη Γρανάδα.

Ο Κογκολέζος μέσος με βελγικό διαβατήριο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Γρανάδα, ενώ φέτος είχε δοθεί δανεικός στη Ρεάλ Χαέν. Με την ομάδα της Γ’ κατηγορίας της Ισπανίας αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, κυρίως ως δεξιός μπακ, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μαζί της την άνοδο.

Με τη σεζόν να ολοκληρώνεται το Σάββατο, ο Κιτόκο αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός τη νέα σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης που ενδιαφέρθηκε για να τον αποκτήσει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ideal.es. Εντός των ημερών ο 26χρονος άσος αναμένεται στην Ελλάδα για να κλείσει το ντιλ.

ΑΕΛ Καλλονής – Επιστροφή στη Πιτερμπόρο ο Ζακουανί

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες στην Καλλονή, ο Γκάμπριελ Ζακουανί αποφάσισε να επιστρέψει στην Πίτερμπορο, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Ο 28χρονος αμυντικός από το Κονγκό βοήθησε σημαντικά την ομάδα της Λέσβου με τις εμφανίσεις του, αλλά ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία και τελικά δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση της παλιάς του ομάδας.

«Νιώθω σα να μην έχει τελειώσει η δουλειά μου εδώ. Θέλω να πάω την ομάδα πίσω στην Championship», ανέφερε αρχικά ο Ζακουανί στην επίσημη ιστοσελίδα της Πίτερμπορο.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά μου έλλειψε η ομάδα και με πλήγωσε που έχασε στα πλέι οφ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και πάλι».

ΠΑΣ Γιάννινα – Πρώτα Μάντζιος, έπειτα Αναστασάκος

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής αποτελεί προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του Άγιαξ της Ηπείρου» έχοντας ήδη καταρτίσει τη λίστα των υποψηφίων

Η απόκτηση ενός έμπειρου και με συχνή επαφή με τα δίχτυα επιθετικού είναι το κύριο μέλημα των ιθυνόντων του ΠΑΣ Γιάννινα που φαίνεται πως έχουν ήδη καταλήξει στις περιπτώσεις που θα «κυνηγήσουν». Έτσι, έχουν στην κορυφή της σχετικής λίστας τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου και Ηλία Αναστασάκου.

Ο πρώτος που όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό έχει ήδη δεχτεί «κρούση» από τους Ηπειρώτες. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, το υψηλό του κασέ αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για περαιτέρω συζητήσεις και οι ιθύνοντες του «Άγιαξ της Ηπείρου» ευελπιστούν να τον πείσουν να… ρίξει τις απαιτήσεις του.

Σε περίπτωση όμως που αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε θα προχωρήσουν στο… plan B. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούν με τον Ηλία Αναστασάκο που αποχωρεί από τον Εργοτέλη και ο Πετράκης εκτιμά ιδιαίτερα την «εκτελεστική» του ικανότητα, ενώ είναι παράλληλα και πιο προσιτός οικονομικά συγκριτικά με τον Μάντζιο.

ΠΑΟΚ – Φήμες για Βουκόγιεβιτς

Την περίπτωση του Ογκνιέν Βουκόγεβιτς φαίνεται ότι εξετάζει ο ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης αμυντικός μέσος όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τη Δυναμό Κιέβου και ο «Δικέφαλος του Βορρά» ασχολείται με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Goal» ο 31χρονος άσος ενδιαφέρει τους Θεσσαλονικείς κι εφόσον μείνει ελεύθερος θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Τις υποθέσεις που αφορούσαν ποδοσφαιριστές από την ανατολική Ευρώπη χειριζόταν μέχρι τώρα ο Ζέρμαν Τσιστιακόφ, αλλά μετά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μένει να φανεί ποιος θα τον αντικαταστήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι…

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected