Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2014 – Ενδιαφέρον παιχνίδι στις 19.00

851dbf518a154e85bab49c7116acbabb_LΆλλες δυο ομάδες πέφτουν στην «μάχη» του Μουντιάλ με το Μεξικό και το Καμερούν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το δεύτερο αγώνα του Α’ όμιλου.

Σε ένα όμιλο που πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία της Βραζιλίας, το Μεξικό έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την δεύτερη θέση και την πρόκριση στους 16. Φυσικά, το απόγευμα της Τετάρτης (13/06) το συγκρότημα του Μιγκέλ Ερέρα δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στο Καμερούν, ωστόσο θα προσπαθήσουν στο 50ο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ να το γιορτάσουν με νίκη.

Στην αντίπερα όχθη, το Καμερούν με όπλο της την καλή φυσική κατάσταση και τον επιθετικό που ακούει στο όνομα Σαμουέλ Ετό, που είναι «ο φόβος και ο τρόμος» για κάθε άμυνα, θα επιδιώξει την νίκη που θα τις δώσει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Να σημειωθεί ότι το Μεξικό δεν έχει ηττηθεί ποτέ από αφρικανική ομάδα, ενώ η παράδοση είναι υπέρ του Μεξικού που στην μία και μοναδική φόρα που έχει αναμετρηθεί με το Καμερούν έχει επικρατήσει 1-0.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected