Κατηγορίες
Διάφορα

Μίκαελ Σουμάχερ – Σε ειδική κλινική η αποθεραπεία του

05f78198cf8059e329968a0245dfc500_LΕυχάριστα είναι τα νέα από την πορεία της αποθεραπείας του Μίκαελ Σουμάχερ, έπειτα από το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Γερμανός πρώην «πιλότος» της Formula 1 είχε βγει προ ημερών από το κώμα και την Δευτέρα (16/6) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπως ανακοίνωσε και η εκπρόσωπος της οικογένειας Σαπίν Κεμ.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, η αποθεραπεία του Μίκαελ Σουμάχερ θα συνεχιστεί σε ειδική κλινική, ζητώντας παράλληλα διακριτικότητα. Συγκεκριμένα, στην δήλωση αναφέρεται:

«Ο Μίκαελ (σ.σ. Σουμάχερ) βγήκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την μακροχρόνια θεραπεία του. Δεν είναι πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες στην Γκρενόμπλ, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που βρέθηκαν στην σκηνή του ατυχήματος και έκαναν εκπληκτική δουλειά αυτούς τους πρώτους μήνες.

Η οικογένεια ευχαριστεί επίσης όλους τους ανθρώπους που έστειλαν στον Μίκαελ τόσες πολλές ευχές. Σίγουρα τον βοηθήσατε. Για το μέλλον, σας ζητάμε να καταλάβετε ότι η συνέχιση της θεραπείας του θα πρέπει να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected