Football League

Λαμία – Στην πόλη σήμερα ο Τεννές!

tennes4Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 61χρονος προπονητής Μπάμπης Τεννές, ο οποίος απ’ ότι δείχνουν τα γεγονότα θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία 1964, στην επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο έμπειρος τεχνικός που βρέθηκε πολύ κοντά στον Απόλλωνα Σμύρνης, συναντήθηκε με τον γραμματέα του Συλλόγου Σάκη Τσικνή κι είχαν πολύωρη συνεργασία στα γραφεία του Συλλόγου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Εκεί ενημερώθηκε για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, για το έμψυχο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ενώ ζήτησε να δει κάποια βίντεο από το περσινό πρωτάθλημα για να πάρει μια γεύση από το ποδοσφαιρικό τμήμα που ανέδειξε την ομάδα πρωταθλήτρια, στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Τεννές, αν και δεν έχει μέχρι τώρα ανακοινωθεί κάτι επίσημο από τη Διοίκηση της ομάδας, η οποία μέχρι χθες βράδυ μιλούσε και με άλλους προπονητές (διέρρευσαν βέβαια πληροφορίες, σε συγκεκριμένα κέντρα, με τον γνωστό δοκιμασμένο τρόπο, από την περσινή περίοδο, την ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας δηλώνει συνεχώς οπαδός των «ίσων» αποστάσεων), θα είναι ο νέος τεχνικός της Λαμίας αφού τα βρήκε στο οικονομικό με τον κ. Παπαϊωάννου και θα καθοδηγήσει το Λαμιώτικο συγκρότημα στη Β’ Εθνική.

Ποιος είναι ο Τεννές

Ο Μπάμπης Τεννές γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1953 στην Αθήνα.

Ως ποδοσφαιριστής δεν έκανε σπουδαία καριέρα. Έπαιξε στο Ρουφ, στη συνέχεια (για αρκετά χρόνια) στην Καλλιθέα, στον Ολυμπιακό Λιοσίων και τέλος στη Χαλκίδα.

Στα 20 και πλέον χρόνια της προπονητικής του καριέρας έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής της Ελλάδας, ενώ την περίοδο 2001-2002 ήταν προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο και σίγουρα αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τεχνικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Γ.Σ. Πατησίων, συνέχισε με Χολαργό και Μελίσσια και ακολούθησε η Καλλιθέα, την οποία ανέβασε στην Β Εθνική.

Συγκεκριμένα έχει καθίσει στον πάγκο της Ιαλυσού Ρόδου, της Κέρκυρας (3 φορές), του Απόλλωνα Σμύρνης (2), της Καλλιθέας (2), του Αθηναϊκού, της Καλαμάτας, του Πανελευσινιακού, του Πανηλειακού, του Άρη, του Ακράτητου, του Λεβαδειακού, του Εθνικού Αστέρα, της Παναχαϊκής, του Παναιτωλικού και της Καλλονής Λέσβου.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected