Κατηγορίες
Football League

Football League – “Τούμπα” με Σαμαρά στον Αιγινιακό, παραμονή Παγώνη στον ΑΟΧ!

samaras_610x400

Αιγινιακός – Στροφή 360 μοιρών για Σαμαρά!

Την ώρα που η συμφωνία των δύο πλευρών θεωρείτο δεδομένη, εν τέλει το deal χάλασε! Ο Δημήτρης Σαμαράς είχε σήμερα ραντεβού με τη διοίκηση του Αιγινιακού, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί και του χρόνου, αλλά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με αποτέλεσμα ο 36χρονος αμυντικός να αποχωρήσει, ύστερα από μια γεμάτη σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Παρελθόν από τον Αιγινιακό αποτελεί ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο Αιγίνιο ωστόσο δεν τα βρήκε με την διοίκηση της ομάδας κι έτσι αφού εξοφλήθη,  δεν θα συνεχίσει οριστικά τη νέα χρονιά στον σύλλογο.

Χανιά – Επιβράβευση για Παγώνη!

Πάνω που άρχιζαν να κυκλοφορούν διαφόρων ειδών φήμες για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο Τάσος Παγώνης συμφώνησε να συνεχίσει στον ΑΟ Χανιά, με αυξημένες μάλιστα αποδοχές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά Νίκος Κατσιγιάννης επιβράβευσε τον δεξιό αμυντικό για την περυσινή εξαιρετική του παρουσία, με αναπροσαρμογή συμβολαίου και ο Παγώνης θα μείνει κάτοικος Χανίων για δεύτερη σερί χρονιά.

Η συμφωνία έκλεισε στην Αθήνα και ο Παγώνης έκανε σχόλιο επ’ αυτού (και για τον πρόεδρο) στο facebook: «Είναι πολύ τυχερός ο ΑΟΧ να έχει στις τάξεις του έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο να τον ηγείται!!»

*mikriliga.org, athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected