Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η περίπτωση Βέρθα για ΠΑΟΚ, το “αντίο” Κούμπικ και η “μάχη” για Κονέ!

747185952b8bfc84ffae956a81e59855_LΠΑΟΚ – Επιθυμία του Λόπεθ η παραμονή, θετικός ο Βέρθα!

Στον ΠΑΟΚ ανήκει ο Ινίγκο Λόπεθ και θέλει να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει.

Ο εκπρόσωπος του Ισπανού αμυντικού, Ροντρίγκο Φερνάντεζ, επισήμανε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport»  πως το μέλλον του πελάτη του είναι αβέβαιο αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο Λόπεθ θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

«Ο Ινίγο έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει τον επόμενο χρόνο. Αυτό που μου έχουν μεταφέρει από τον ΠΑΟΚ είναι ότι θέλουν και υπολογίζουν στον παίκτη. Μάλιστα μας έχουν ενημερώσει έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συνάντηση της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον παίκτη ο μάνατζερ του Λόπεθ σημείωσε: «Στην Ισπανία αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ινίγο. Ο παίκτης όμως έχει συμβόλαιο. Ο Ινίγο θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω για οποιοδήποτε ενδιαφέρον υπάρχει για τον παίκτη».

Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Χοσέ Αντόνιο Γκαρσία Ραμπάσκο ή απλά Βέρθα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος μέσος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Αλμερία αλλά όμως θέλει να φύγει από την Ισπανία και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ο εκπρόσωπος του Βέρθα, Χοσέ Ταράγια, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal», τόνισε πως ο πελάτης του δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να παίξει στον ΠΑΟΚ.

«Ο Βέρθα έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Αλμερία για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2015. Βοήθησε πολύ την ομάδα να μείνει στην κατηγορία αλλά θεωρεί ότι πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξει φανέλα. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητά μας είναι να βρούμε μια ομάδα από το εξωτερικό. Θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στην Ιταλία, στη Γαλλία ή ακόμη και στην Ελλάδα σε μια ομάδα του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ανέφερε.

SKODA Ξάνθη – Σήμερα κρίνεται του προπονητή

Τις επαφές με υποψηφίους προπονητές συνεχίζουν στην Ξάνθη, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η ακριτική ομάδα διασκέδασε με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον πάγκο της, βγάζοντας ανακοίνωση-αγγελία με τα προσόντα που ψάχνει σε έναν τεχνικό, ωστόσο θέλει άμεσα να κλείσει το θέμα. Η τελική επιλογή ανήκει στον Χρήστο Πανόπουλο, που εντός των ημερών αναμένεται να καταλήξει στον εκλεκτό. Στη συνέχεια θα πάρουν σειρά παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, για να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Εργοτέλης – Στην Σλοβακία ο Κούμπικ

Μετά από ένα εξάμηνο στον Εργοτέλη, ο Φράντισεκ Κούμπικ (φωτ)επέστρεψε στη Σλοβακία και την ομάδα από την οποία ξεκίνησε, την Τρεντσίν.

Ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στους «κιτρινόμαυρους» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη της παραμονής. Ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, η οποία θα παίξει και στο Europa League.

Παναθηναϊκός – “Μάχη” για Σίντενφελντ και Αμπέντ

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, με τις πρώτες κινήσεις να είναι προ των πυλών, αλλά δεν παραμελούν τις περιπτώσεις των Αμπέντ και Σίλντενφελντ.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να ανακοινώσουν τις πρώτες τους μεταγραφές το προσεχές δεκαήμερο, ωστόσο συνεχίζουν την προσπάθεια για να κρατήσουν τον Αλγερινό μέσο από την Νιούκαστλ και τον Κροάτη στόπερ. Ο «Σίφο» βρίσκεται στη Βραζιλία με την εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ, αλλά ο εκπρόσωπός του βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Ντιναμό Μόσχας, προκειμένου να αποδεσμευτεί. Οι Ρώσοι δεν είναι πλέον ανυποχώρητοι, ωστόσο η περίπτωση παραμένει δύσκολη.

Επικοινωνία και με τη Νιούκαστλ έχει ο Παναθηναϊκός, αναφορικά με τον Αμπέντ. Αν ο παίκτης δε μείνει στην αγγλική ομάδα, οι «πράσινοι» έχουν προτεραιότητα, ωστόσο η κατάσταση δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει άμεσα. Και στο «τριφύλλι» θέλουν να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατό την υπόθεση, καθώς οι υποχρεώσεις τους ξεκινούν τέλη Ιουλίου.

Πανιώνιος – Στα υπόψιν και ο Μάντζιος

af70099a9f0bbf38e2d612c5669717de_L

Στον Πανιώνιο θα κάνουν τις μεταγραφές που επιτρέπονται, λόγω της μη αδειοδότησης, έχοντας ως κύριο στόχο την στελέχωση της επιθετικής γραμμής.

Εκεί θα προσπαθήσουν να κάνουν την «καλή» μεταγραφή τους οι άνθρωποι του Πανιωνίου και φαίνεται πως ανάμεσα στους στόχους τους είναι κι ένας παλιός γνώριμος στη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος είχε μια πρώτη συζήτηση με τους «κυανέρυθρους», ακούγοντας όσα είχαν να του πουν και τηρώντας επιφυλακτική στάση για την πρόταση που του έγινε. Άλλωστε, ο έμπειρος φορ έκανε την καλύτερη σεζόν του στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Λεβαδειακού και θα περιμένει κι άλλες προτάσεις πέρα από αυτή του Πανιωνίου.

Εκτός του Μάντζιου, πάντως, στον Ιστορικό έχουν κι άλλους παίκτες στη λίστα τους για μια καλή μεταγραφή στην επιθετική γραμμή. Μια από αυτές, είναι κι ο Μιχάλης Μανιάς ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άρη ο οποίος υποβιβάστηκε, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις παικτών από την αγορά του εξωτερικού, κυρίως από την Αργεντινή.

Λεβαδειακός – Έμφαση στην περίπτωση Κονέ

Μπορεί στον Λεβαδειακό να έχουν «παγώσει» τα μεταγραφικά της ομάδας, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει θέμα αποχώρησης ποδοσφαιριστή από το ρόστερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», στον Λεβαδειακό έχουν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Εμανουέλ Κονέ. Οι άνθρωποι των Βοιωτών δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη επίσημης πρότασης, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή είναι υπαρκτή και μάλιστα φτάνει στις 300.000 ευρώ! Συνεπώς, αν έχει φτάσει μια τέτοια πρόταση στα γραφεία του Λεβαδειακού, δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά στη λήξη της περιόδου, στην πόρτα της εξόδου ήταν και οι Καπό και Ιωαννίδης, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν λυθεί τα συμβόλαιά τους. Στον Λεβαδειακό παρατηρείται παράλληλα μια βεβαιότητα για έγκαιρη υλοποίηση του σχεδιασμού, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι κινήσεις που θα ήθελε το τεχνικό τιμ και ο χρόνος κυλά…

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected