Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Αποχαιρέτησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές!

gazoros2_610x400Mε αποχωρήσεις συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Εθνικό Γαζώρου προκειμένου να γίνει αρχικά το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και εν συνεχεία να ξεκινήσει και η διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες αποχώρησαν από τους «μπλε» οι Σπύρος Παπαθανασίου, Στέλιος Νίρλας, Αμβρόσιος Παπαδόπουλος και Γιάννης Νέδος, ενώ αναμένονται και άλλοι στην πόρτα της εξόδου.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Παπαθανασίου ήταν ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας, καθώς ακολούθησε όλη την… ανηφορική διαδρομή από την Δ΄ Εθνική μέχρι και την Football League έχοντας συνολικά 4 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, πανηγυρίζοντας δύο τίτλους, ενώ φέτος είχε 3 συμμετοχές μόλις στο πρωτάθλημα.

Ο Στέλιος Νίρλας αποχωρεί από τον Εθνικό μετά από δύο χρόνια παρουσίας, αφού είχε αφήσει πίσω του τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές, κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι, καθώς φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Ο Παπαδόπουλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και αν και αρχικά είχε φανέλα βασικού τελικά είχε μόνο 12 συμμετοχές, έχοντας περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στον β΄ γύρο.

Όσον αφορά το Νέδο είναι ο πρώτος που αποχαιρετά από τους νεαρούς που προωθήθηκαν πέρυσι από την ομάδα Νέων, έχοντας κάνει μία ολιγόλεπτη συμμετοχή την φετινή χρονιά.

Είναι δεδομένη και έχει ειπωθεί εδώ και καιρό και δια στόματος Μάκη Κατσαβάκη η επιθυμία του Εθνικού να μειώσει και άλλο το μπάτζετ, να στηριχθεί κυρίως σε νεαρά παιδιά που άρπαξαν την ευκαιρία φέτος και να επενδύσει σε αυτά που θα αποκτηθούν, διατηρώντας κάποιους από τους έμπειρους στο ρόστερ, για αυτό και αναμένονται με ενδιαφέρον οι συζητήσεις με όσους δεν έχουν συμβόλαιο πλέον όπως οι Γαϊδαρτζής, Μερεσιώτης, Δέντσας, Κωνσταντινίδης.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected