Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες - Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδας – Ο Σαμαράς στην κορυφή της επίθεσης!

6887cc790200c42e6ab918ff5cbbccca_LΟ Γιώργος Σαμαράς θα είναι η «αιχμή του δόρατος» για την Ελλάδα στην αυλαία των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Η ελληνική ομάδα δεν αλλάζει σύστημα κόντρα στους Αφρικανούς, ωστόσο, ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε μερικές αλλαγές στα πρόσωπα που απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα, καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης είναι στους «εκλεκτούς» του Πορτογάλου προπονητή, παίρνοντας την θέση του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προτιμήθηκε αντί του Γιάννη Φετφατζίδη στο δεξί άκρο, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αρχίσει στο αριστερό άκρο, με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι στον πάγκο, κάτι που σημαίνει πως ο μέσος της Μπολόνια πάει στα αριστερά και ο Γιώργος Σαμαράς στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, στο 4-3-3, ο Καρνέζης είναι στον «άσο», με τον Τοροσίδη να καλύπτει το δεξί άκρο, τον Χολέμπας το αριστερό και οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Στην μεσαία γραμμή, ο Μανιάτης θα αναλάβει ανασταλτικό ρόλο, με τους Κονέ και Καραγκούνη δίπλα του, έχοντας σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Από την άλλη, ο Σαμπρί Λαμουσί, προτίμησε στον «άσο» τον Μπαρί. Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Μποκά, στο δεξί ο Οριέ και κέντρο άμυνας τους Μπάμπα και Κόλο Τουρέ. Στην μεσαία γραμμή, αμυντικοί μέσοι είναι οι Ντιέ και Τιοτέ, με τον Γιάγια Τουρέ πιο μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Ντρογκμπά, με τον Ζερβίνιο στα αριστερά και τον Καλού στα δεξιά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected