Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Η επιστροφή Αμπουμπακάρι, οι ιταλικές “σειρήνες” για Κουτρουμπή και το “σαφάρι” στην Αφρική!

c6db36d3aafa51d7d938d81d56db9c75_LΚέρκυρα – Κοντά στην επιστροφή ο Αμπουμπακάρι!

Έναν παίκτη παλιό γνώριμο από το ελληνικό ποδόσφαιρο σχεδιάζει να πάρει η Κέρκυρα, τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ από την Γκάνα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Φαίακες, προκειμένου να επιστρέψει την Ελλάδα μετά από δύο χρόνια. Εχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, ενώ από το 2012 παίζει στη Σουηδία και την Ατβιντάμπεργκς.

ΠΑΟΚ – Τα τυπικά για Γκολάσα, επαφές με Πάρκερ!

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Εγιάλ Γκολάσα από τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Ισραήλ.

Ο νεαρός μέσος υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια άρχισαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για το συμβόλαιο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα one.co.il απομένουν κάποια ζητήματα για να διευθετηθούν εντός των ημερών, που έχουν να κάνουν με το ποσό που θα πάρει η Μακάμπι Χάιφα ως αποζημίωση για τα τροφεία.

Ο Γκολάσα από την πλευρά του θα επιστρέψει στο Ισραήλ, ενώ μέσα στην εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, θα έρθει και πάλι στη χώρα μας, για μόνιμη εγκατάσταση.

Την ίδια ώρα, παίκτες για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Τζος Πάρκερ.

Ο 23χρονος Άγγλος δεξιοπόδαρος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στη Σλοβενίας με τη φανέλα της Ντομζάλε, μετρώντας 30 συμμετοχές, 12 γκολ και 2 ασίστ. Ο Πάρκερ τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ωστόσο στη Σλοβενία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί και σε πιο ψηλό επίπεδο. Το συμβόλαιό του με την Ντομζάλε έχει έναν ακόμη χρόνο ισχύ.

Πανιώνιος – Στο στόχαστρο ο Κιρόγκα

7481330fda72dbc6e1d152117cda065c_L

Έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά αναζητούν στον Πανιώνιο, κυρίως στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Ενας από τους στόχους που έχουν βάλει στο μάτι οι «κυανέρυθροι» είναι ο 27χρονος Αργεντινός μέσος Φράνκο Τομάς Κιρόγκα της Σαν Μαρτίν. Φέτος έχει 33 συμμετοχές και ένα γκολ με την ομάδα του, ενώ αποτελεί στόχο κι άλλων ομάδων. Ο Κιρόγκα έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ολίμπο, Νουέβα Σικάγο, Αρχεντίνος Τζούνιορς και μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και αριστερά και αποτελεί πολύ καλή λύση. Αλλά ο Πανιώνιος θα πρέπει να κάνει μια υπέρβαση για τον φέρει στην Πλατεία.

Παναθηναϊκός – Στα…δίχτυα της Ουντινέζε ο Κουτρουμπής!

Στο στόχαστρο της Ουντινέζε έχει μπει ο Γιώργος Κουτρουμπής, με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να αρέσει ιδιαίτερα στους Ιταλούς.

Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, με το ενδιαφέρον της ομάδας του Φρίουλι για τον νεαρό στόπερ να μην είναι καινούργιο. Και παλαιότερα υπήρχαν σχετική φημολογία, ωστόσο τώρα φαίνεται πως οι Ιταλοί σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτησή του. Η Ουντινέζε φέρεται να ετοιμάζει πρόταση για τον Κουτρουμπή, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν έχουν λόγο να αγχώνονται. Αν η προσφορά είναι ικανοποιητική, τότε θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν την παραχώρηση του αμυντικού.

Ολυμπιακός – Πιο δυνατά για Κασάμι!

Να κλείσει τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις του θέλει ο Ολυμπιακός και όλα δείχνουν πως η επόμενη κίνηση που θα ανακοινωθεί θα είναι αυτή του Παϊτίμ Κασάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του 22χρονου μέσου, Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στην Ελλάδα και προκειμένου να ρυθμιστούν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους Πειραιώτες. Η πλευρά του Κασάμι φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με τη Φούλαμ για να μείνει ελεύθερος και πλέον άνοιξε ο δρόμος για να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο γνωστός μάνατζερ έχει προτείνει στους «ερυθρόλευκους» και τον Όλα Τοϊβόνεν, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεσή του, καθώς είναι ο καθαρόαιμος φορ που αναζητούν στο λιμάνι. Δεν αποκλείεται ο Ραϊόλα να έχει κάνει κι άλλες προτάσεις παικτών στον Ολυμπιακό.

Για την ενίσχυση της επίθεσης συνεχίζεται η προσπάθεια για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, παρά τις δυσκολίες που συνεχώς προκύπτουν, ενώ εξετάζεται και ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ της Μαρσέιγ.

Εργοτέλης – Σκάουτινγκ στην Αφρική!

Στη Βραζιλία βρέθηκε προ ημερών ο Σταύρος Λαμπράκης και εκτός από αγώνες του Μουντιάλ 2014, είδε και παίκτες για την ενίσχυση του Εργοτέλη.

Ο τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων» αναζητά παίκτες-λαβράκια όπως ο Μπαμ Μπαμ, που δοκιμάστηκε και τελικά έκανε τη διαφορά στην ομάδα. Ετσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα κάποιοι παίκτες από τη χώρα του καφέ για να δοκιμαστούν κι αν πείσουν να αποκτηθούν. Ο Φεράντο είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» και αυτός θα αποφασίσει τελικά αν θα γίνουν μεταγραφές από τη Βραζιλία.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected