Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Θέλω να σπάσω την τηλεόραση αλλά την θέλω για την Κυριακή…

09d29b44ee4ed6faf81099e03df5e043_LΕίναι από τις στιγμές που δεν θέλεις να τελειώσουν… Από εκείνες που φουσκώνεις από περηφάνια και ψάχνεις κάποιον ή κάποια δίπλα σου να σφίξεις στην αγκαλιά σου! Μία απίστευτη (μεταφορικά και κυριολεκτικά μετά το 3-0 της πρεμιέρας με την Κολομβία) πρόκριση από ένα εξαιρετικής ποιότητας σύνολο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Έλληνα. Ένας προπονητής που μπορεί να πάρει το 100% από κάθε παίκτη του και γνωρίζει από πρώτο χέρι την νοοτροπία και την ιδιοσυγκρασία του Ρωμιού….

Το σημερινό παιχνίδι απέδειξε πως η ομάδα μπορεί να παίξει και το δικό της παιχνίδι, να δημιουργήσει, να κάνει πολλές και μεγάλες φάσεις στην αντίπαλη εστία και να βάλει δύσκολα στην “μαύρη γαζέλα” της Αφρικής. Τρία δοκάρια, δύο γκολ, πολλές ακόμη ευκαιρίες και παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές κατάφερε να γράψει ακόμη μία “χρυσή” σελίδα στο ελληνικό βιβλίο του ποδοσφαίρου! Και όλοι ξέρουμε πως ο επίλογος στο βιβλίο αυτό θα αργήσει πολύ να έρθει… Γιατί έτσι μας έμαθε αυτή η Εθνική!

Πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου για την επίσημη αγαπημένη την ίδια ώρα που Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία και Πορτογαλία παίρνουν το αεροπλάνο της επιστροφής. Επόμενος αντίπαλος η Κόστα Ρίκα μία χώρα της Κεντρικής Αμερικής με πληθυσμό 50% λιγότερο από την Ελλάδα! Είμαστε σίγουροι πως ο Φερνάντο Σάντος ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα γι’ αυτό το παιχνίδι…Διαφωνείτε;

Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected