Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar “Relax” – Ποδοσφαιρική πανδαισία και σήμερα με αμφίρροπα ματς!

LowKlinsman

Υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»;

Με τέσσερις «καυτές» αναμετρήσεις πέφτει την Πέμπτη (26/6) η αυλαία της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, έπειτα από 15 συνεχόμενες μέρες δράσης.

Αναμφίβολα τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον όμιλο του… θανάτου, ήτοι τον 7ο όπου Γερμανία, ΗΠΑ, Πορτογαλία και Γκάνα διεκδικούν τα δύο «εισιτήρια» για την φάση των «16» του Μουντιάλ 2014, με τα «πάντσερ» και τους Αμερικάνους να έχουν τον πρώτο… λόγο, καθώς είναι επικεφαλής του ομίλου με 4 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους Ίβηρες και τους Αφρικανούς.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ αντιμετωπίζει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) το «συγκρότημα» του μέχρι πρότινος συνεργάτη του στην «νασιοναλμάνσαφτ», Γιούργκεν Κλίνσμαν και με μία ισοπαλία, Γερμανία και ΗΠΑ θα συνεχίσουν χέρι χέρι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, πετώντας εκτός της Πορτογαλία, που ήταν μέσα στα φαβορί – πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου – αλλά και τα «Μαύρα Αστέρια».

Η… παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει τους Αφρικανούς στην έτερη αναμέτρηση του ομίλου (19:00), όπου οι δύο «μονομάχοι» θέλουν μόνο τη νίκη και παράλληλα, στον αγώνα της Γερμανίας με την Αμερική να υπάρξει νικητής. Και κάπου εδώ βγαίνουν τα… καμπιουτεράκια και αρχίζουν οι υπολογισμοί με τους τρόπους που μπορούν να προκριθούν Πορτογαλία ή Γκάνα.

Το δύσκολο έργο το έχουν οι Ίβηρες, μια και χρειάζονται νίκη με πολλά τέρματα διαφορά κόντρα στα «Μαύρα Αστέρια», καθώς βρίσκονται στο -4 στο goal average. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που οι ΗΠΑ ηττηθούν 1-0 από την Γερμανία, θα φτάσουν στο 4-4, το «συγκρότημα» του Πάουλο Μπέντο θέλει νίκη 4-0 επί της Γκάνας για να φτάσει στο 6-6 και να μετρήσει η καλύτερη επίθεση. Σε περίπτωση τώρα που η Γερμανία ηττηθεί 1-0 από την Αμερική, τα «πάντσερ» θα φτάσουν στο +3 με διαφορά τερμάτων 6-3 κάτι που σημαίνει πως η Πορτογαλία θα χρειάζεται νίκη 7-0 απέναντι στους Αφρικανούς.

10437289_10204315960601896_590086743_n

Όσον αφορά στις ελπίδες της Γκάνας, η πρόκριση μπορεί να έρθει με λιγότερο… κόπο. Αρχικά, οι εκπρόσωποι της «μαύρης ηπείρου» θέλουν νίκη επί της Πορτογαλίας και συνάμα να βγει νικητής στον αγώνα Γερμανία – ΗΠΑ. Σε περίπτωση που η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ πάρει το «τρίποντο» με 1-0 κόντρα στους «Γιάνκιδες», τότε, τα «Μαύρα Αστέρια» θα χρειάζονται νίκη 1-0 για να πάνε την πρόκριση στην… κλήρωση, μια τα τέρματα θα είναι 4-4, όσα έχουν και οι Αμερικάνοι. Αυτό το… ενδεχόμενο μπορεί να αποκλειστεί, αν οι Αφρικανοί επικρατήσουν 2-0, κάτι που σημαίνει πως θα έχουν καλύτερο goal average. Στο ενδεχόμενο ήττας των «πάντσερ» 1-0 από την ΗΠΑ, η Γκάνα θα χρειάζεται νίκη με 4-0 επί της Πορτογαλίας, για να φτάσουν στο +3, όσο και οι Γερμανοί, αλλά θα έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα.

Η αυλαία της πρώτης φάσης του Μουντιάλ που φιλοξενείται στην Βραζιλία θα πέσει με τις δύο αναμετρήσεις του 8ου ομίλου. Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) το Βέλγιο και την ίδια ώρα η Αλγερία θα παίξει κόντρα στην Ρωσία, με τα δεδομένα να είναι λίγο πιο… απλά, σε σχέση με τον προηγούμενο όμιλο. Αρχικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη πανηγυρίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, κάτι που σημαίνει πως θα είναι… αδιάφοροι κόντρα στην Νότια Κορέα.

Αντίθετα, οι Ασιάτες θέλουν τη νίκη, με διαφορά γκολ, αλλά και ήττα ή ισοπαλία της Αλγερίας στο άλλο ματς, ούτως ώστε να «κλέψουν» την δεύτερη θέση. Η Νότια Κορέα μαζί με την Ρωσία μοιράζονται την τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό συγκομιδή, ενώ οι «αλεπούδες» είναι στην δεύτερη με 3 πόντους, τρεις λιγότερους από το Βέλγιο.

10438828_10204315960641897_1826900885_n

Η… παρέα του Κέβιν Μιραλάς θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στους Ασιάτες, ούτως ώστε να μην θέσει σε… κίνδυνο την κορυφή του ομίλου, σε περίπτωση νίκης της Αλγερίας επί της Ρωσίας με οποιοδήποτε σκορ. Αυτό είναι το εύκολο… σενάριο του ομίλου, καθώς η συνέχεια είναι λίγο… περίπλοκη, μια και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του γκρουπ διεκδικούν, με διαφορετικές πιθανότητες έκαστη, την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, οι Αφρικανοί παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση σε περίπτωση νίκης επί της «αρκούδας», χωρίς να… καίγονται για το αποτέλεσμα του άλλου ομίλου. Παράλληλα, οι «αλεπούδες» μπορούν να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «16» ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στους Ευρωπαίους, αρκεί η Νότια Κορέα να μην επιβληθεί του Βελγίου με 3-0 ή με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων, κάτι που θα βελτιώσει το goal average των Ασιατών.

Τέλος, ελπίδες για την πρόκριση έχει και η Ρωσία, η οποία θέλει μόνο νίκη επί της Αλγερίας, προκειμένου να την περάσει στην βαθμολογία και την ίδια ώρα, η Νότια Κορέα να μην επικρατήσει με δύο τέρματα διαφορά των «κόκκινων διαβόλων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected