Ποδόσφαιρο

FIFA – Βαρύς ο πέλεκυς για Σουάρες!

suarezΠολύ ακριβά πλήρωσε ο Λουίς Σουάρες την -αντιαθλητική- ενέργειά του να… δαγκώσει τον Λουίς Τζόρτζιο Κιελίνι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ουρουγουάη-Ιταλία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως γνωστοποίησε η FIFA μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, ο 27χρονος άσος χάνει τα επόμενα εννέα ματς της εθνικής Ουρουγουάης και θα εκτίσει άμεσα την πρώτη αγωνιστική της ποινής του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην Κολομβία στις 28 Ιουνίου, στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα της “σελέστε” για τη φάση των “16” του Μουντιάλ.

Αυτό σημαίνει πως η ποινή θα συνεχίσει να υφίσταται και στα επόμενα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου για όσο η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες συνεχίσει στη διοργάνωση ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού, η ποινή θα μεταφερθεί στις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις που θα έχει η εθνική ομάδα της χώρας του.

Αυτό μεταφράζεται σε αποχή του από τους αγώνες της Λίβερπουλ (εφόσον παραμείνει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με την οποία δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο) στις πρώτες  9 αγωνιστικές της Premier League καθώς και στα τρία ματς της φάσης των ομίλων στο Champions League.

Περισσότερα εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected