Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ολυμπιακός – Τέλος ο Στορκ από την Κ20!

stork_0945Αυτό που ακουγόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι γεγονός. Ο Μπερντ Στορκ αποτελεί πλέον παρελθόν από την ακαδημία του Ολυμπιακού, στην οποία διατέλεσε για 2 χρόνια περίπου, τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ομάδας Κ20.

Ο Γερμανός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ, τους ευχαρίστησε όλους και τους αποχαιρέτησε.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι προπονητές στην ακαδημία, δεν παραξενεύτηκαν από την απόφαση αυτή της ΠΑΕ και η πλειονότητα, για διαφόρους λόγους, ήθελε κάποιον άλλο στην ηγεσία της ακαδημίας… Πέραν αυτού βέβαια ο Γερμανός είχε απομακρύνει από την ακαδημία πολύ αξιόλογους προπονητές, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια είχαν προσφέρει σε μέγιστο βαθμό και ήταν τότε απορίας άξιο, γιατί γίνονταν από το Στορκ οι κινήσεις αυτές.

Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Στορκ και αν θα είναι Έλληνας ή ξένος. To σίγουρο είναι ότι ο αντικαταστάτης θα ανακοινωθεί σύντομα, για να κάνει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπερντ Στορκ.

Ο Γερμανός ο οποίος διατέλεσε διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας στο διάστημα της παραμονής του στο τιμόνι της ακαδημίας του Θρύλου πέτυχε σπουδαία πράγματα και έθεσε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον προσφέροντας τεχνογνωσία σε διάφορα επίπεδα. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές του επιλογές».

Σχετικά με την αποχώρηση του Στορκ από την ακαδημία, ο Γιώργος Παύλου, διευθύνοντας Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και των ακαδημιών του Θρύλου, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Στορκ για την συνεργασία που είχαμε τα δυο τελευταία χρόνια. Να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Όλοι στον σύλλογο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έγινε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι βάλαμε τις βάσεις για να ξεκινήσει ένα νέο σχήμα και να συνεχίσει το έργο αυτό.

Ο Μπερντ Στορκ είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε τον Ολυμπιακό και δούλεψε σκληρά προσφέροντας ταυτόχρονα τεχνογνωσία. Θα τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και θα είμαστε πάντα κοντά. Τον ευχαριστούμε για την δουλειά που έκανε αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες».

Από την πλευρά του, ο Μπερντ Στορκ δήλωσε:

«Στον Ολυμπιακό ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι μπαίνω σε μια οικογένεια και όχι σε ένα αθλητικό κλαμπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλους όσοι ήταν δίπλα μας στην προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ακαδημία πρότυπο.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά και τους γονείς της Ακαδημίας και των Σχολών μας που κάθε μέρα δίνουν τα πάντα μαζί με εμάς ώστε τα παιδιά τους να γίνονται καλύτεροι αθλητές αλλά κυρίως καλύτεροι άνθρωποι. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό»!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected