Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή : “Επικίνδυνο και καθυστερημένο παιδί ο Σάμαρης!”

samaris_610x400Νέο πεδίο για να… απλώσει την αντιπαράθεσή της με τον Αλέξη Κούγια, βρήκε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Πρωταγωνιστής είναι ο Ανδρέας Σάμαρης!

Η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, με ανακοίνωσή της, δίνει συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και προσωπικά στον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος όπως τονίζεται προέρχεται από τα σπλάχνα των υποδομών της. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον άθλο της να προκριθεί για πρώτη φορά στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επίσης εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά της για τα συνεχή επιτεύγματα με την Εθνική ομάδα του Ανδρέα Σάμαρη, αθλητή προερχόμενου από τα σπλάχνα της Ερασιτεχνικής.

Η διαρκής αγωνιστική άνοδος του Ανδρέα Σάμαρη, αποτελεί δικαίωση της επιμονής του και του ταλέντου του, δικαίωση η οποία ευτυχώς δεν ανακόπηκε από την εμπάθεια του κ. Κούγια ο οποίος τον οδήγησε στην φυγή του από την Παναχαϊκή και με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ το 2009 τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο για τους συμπαίκτες του» το δε 2011 «καθυστερημένο παιδί».

Η Π.Γ.Ε. εύχεται στον Ανδρέα ακόμη καλύτερες ημέρες τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην ιδιωτική ζωή του και ελπίζει το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και άλλα παιδιά από το σωματείο μας και να στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες, διατηρώντας άσβεστη την 123χρονη ιστορική προσφορά της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στον Ελληνικό Αθλητισμό».

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected