Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Επίσημα “πράσινος” ο Γκιγιέρμο, η νέα στέγη του Τσιώλη και τα “πουλέν” του Πανιωνίου!

2504e54fbc582ca094dec3df90b7f6fa_LΠανιώνιος – Συνεχίζεται η προσθήκη ποδοσφαιριστών από μικρότερες κατηγορίες

Έναν ακόμη νεαρό άσο από τη Γ’ Εθνική απέκτησε ο Πανιώνιος, καθώς στη Νέα Σμύρνη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Μασούρας.

Ο 20χρονος μέσος έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Ηλυσιακό στη Γ’ Εθνική και οι «κυανέρυρθοι» κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Μασούρας σημείωσε πέντε γκολ. Με τον Πανιώνιο υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όπως ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός.

Αναλυτικά:

Ο Ηλυσιακός Α.Ο. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Μασούρα στον Πανιώνιο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας, αποτελώντας βασικό στέλεχος αυτής, σημειώνοντας παράλληλα 5 τέρματα, υπέγραψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του στο υψηλότερο επίπεδο.

Την ίδια ώρα, κάτοικος Νέας Σμύρνης αναμένεται να γίνει τη νέα σεζόν ο 23χρονος Νίκος Ζιάμπαρης.

Η μη αδειοδότηση της ομάδας για τη νέα σεζόν αναγκάζει τους ιθύνοντες του Πανιωνίου να στραφούν σε νεαρούς παίκτες που μπορούν να πάρουν άμεσα φανέλα βασικού και να τεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Τερεζόπουλου για τη να δύσκολη χρονιά που περιμένει τους «κυανέρυθρους». Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στο μεταγραφικό… στόχαστρο των Νεοσμυρνιωτών λοιπόν είναι ο Νίκος Ζιάμπαρης ο οποίος τη σεζόν που πέρασε κατάφερε να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Football League όπου με τη φανέλα του Φωστήρα έφτασε μέχρι τα πλέι οφ της ανόδου για τη «μεγάλη» κατηγορία.

Όπως αναφέρεται, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη μπει στη λίστα της Κέρκυρας αλλά και του Πλατανιά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει θετικός στο να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά πιθανό ο νεαρός στόπερ να δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση των «κυανέρυθρων» την Δευτέρα (30/6) καθώς φέρεται να προτιμά τους Νεοσμυρνιώτες από τη λίστα των… μνηστήρων που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Παθρακικός – Επίσημη ανακοίνωση για Γκιγιέρμο

Παίκτης του Πανθρακικού είναι και επίσημα πλέον ο Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Ο Ισπανός χαφ έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, μετά από δύο χρόνια παρουσίας, έχοντας μάλιστα κι έναν τραυματισμό κατά τη θητεία του στην ομάδα της Ημαθίας. Εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» για να γίνει κάτοικος Κομοτηνής και επισφραγίστηκε η συνεργασία με την επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανθρακικός συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο (Guillermo Perez Moreno) που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1987 στην Μούρθια της Ισπανία, έχει ύψος 1.71, ζυγίζει 65 κιλά και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Βέροια.

Ο Γκιγιέρμο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Valencia Juvenil και ακολούθησαν οι Valencia Mestalla, Deportivo La Coruna (B’ ομάδα), Sporting Gijon (Β’ ομάδα) και Albacete.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην Βέροια με την οποία είχε 23 συμμετοχές και 2 τέρματα. Τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με την αποκατάσταση του να έχει ολοκληρωθεί.

SKODA Ξάνθη – “Κόλπο γκρόσο” με Τσιώλη!

Στον πάγκο της Ξάνθης θα κάθεται πλέον ο Σάκης Τσιώλης (φωτ), ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε πως είναι τιμή του να δουλέψει σε μια τέτοια ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ακριτικής ομάδας, ανέφερε: «Είμαι ευτυχής που θα συνεργαστώ με την SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα πω το αυτονόητο. Είναι τιμή για τον οποιοδήποτε προπονητή, είτε Έλληνα, είτε ξένο, αυτή τουλάχιστον είναι η άποψή μου, να εργαστεί σε μία εταιρία όπως η SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό και θα δουλέψω σκληρά, ώστε να δικαιώσω όλους αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και με επέλεξαν ως προπονητή της ομάδας αυτής».

Πλατανιάς – Στα υπόψιν ο Τζάνης

Με αφορμή τη συνεργασία του Γιάννη Χριστόπουλου με τον Χρήστο Τζάνη στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο δεύτερος φέρεται να έχει ενταχθεί στη μεταγραφική λίστα του προπονητή του Πλατανιά. Οι Κρητικοί, με την έναρξη της προετοιμασίας τους να πλησιάζει δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στις απαραίτητες μεταγραφικές προσθήκες με τον χρόνο να πιέζει, καθώς η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (30/6).

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως επίσημα δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τη διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις, τα δημοσιεύματα για παίκτες που φέρεται να απασχολούν τους Χανιώτες δεν λείπουν. Έτσι, στα… υπόψη των Κρητικών φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» να βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Χρήστος Τζάνης.

Ο 29χρονος εξτρέμ είναι γνωστός στον Χριστόπουλο καθώς έχουν συνυπάρξει στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο δεύτερος φαίνεται να εκτιμά πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά την ομάδα η προσθήκη του Τζάνη στην μεσοεπιθετική γραμμή. Όμως, με τη… σιγή ασυρμάτου από τους ιθύνοντες να συνεχίσει να υφίσταται, άπαντες είναι εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων όταν θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές συζητήσεις.

Νίκη Βόλου – Ανανέωσε ο Τζιώρας

5ba170eeee78e739e4cdb4db29626456_L

Στο φουλ δουλεύουν οι… μηχανές στη Νίκη Βόλου για την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Super League. Οι Θεσσαλοί συνεχίζουν τόσο την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ όσο και την επέκταση των συμβολαίων των παικτών η παρουσία των οποίων θεωρείται καταλυτική για την δύσκολη προσπάθεια που περιμένει την ομάδα την νέα χρονιά.

Ένας από τους παίκτες που η διοίκηση ήθελε να «δέσει» στον Βόλο ήταν ο Χρήστος Τζιώρας που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία προς την άνοδο στο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ της Football League. Τελικά οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είχαν, όπως αναμενόταν, αίσιο τέλος, με τον 26χρονο επιθετικό να υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο. Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα, για τα επόμενα τρία χρόνια».

ΑΕΛ Καλλονής – Για ακόμη ένα χρόνο ο Χωριανόπουλος

Για μια ακόμη χρονιά θα αγωνίζεται στην ΑΕΛ Καλλονής ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Ο 35χρονος αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λέσβου, παραμένοντας ο αρχηγός της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Χωριανόπουλο για τον επόμενο χρόνο.

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected