Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΑΕ Καλαμπακίου – Το αφιέρωμα του sportdrama.gr για την ομάδα του Αραμπατζή!

καλαμπακι αραμπατζης

Διαβάζουμε στο sportdrama.gr

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας του νομού μας, ήταν η ΑΕ Καλαμπακίου. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με βαριά εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, κατάφερε αρχικά με τον Δημήτρη Βασιλειάδη στον πάγκο και στη συνέχεια τον Χρήστο Κιοσσέ, να παρουσιάσει αξιοθαύμαστη σταθερότητα με καλά αποτελέσματα που την έφεραν στα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Τελικά η 3η θέση που πήρε στη βαθμολογία, πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα του Δοξάτου και την 2η Προσοτσάνη ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πετύχει η ομάδα.

Το Καλαμπάκι είχε συνολικά 54 βαθμούς με 16 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες με μεγάλο όπλο την επίθεση που με 56 γκολ ήταν η 2η καλύτερη στο πρωτάθλημα πίσω από του Δοξάτου που πέτυχε 65 τέρματα. Το Καλαμπάκι είχε εξαιρετική έδρα με 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες με τέρματα 30-12, ενώ εκτός έδρας είχε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 26-26.

Το ρόστερ της ομάδας

Να ρίξουμε όμως μια ματιά και στο ρόστερ που στηρίχθηκε φέτος η ομάδα του Καλαμπακίου για να φτάσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Τερματοφύλακας ο Σαραλιώτης Παναγιώτης, με τους Κλόκερι, Αραμπατζή, Δημητρίου και Ράντο βασικούς συντελεστές της καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Στο κέντρο ξεχώρισε ο ταλαντούχος Καπτέλι και οι Λεονταρίδης, Σίντος, Κονδυλίδης, ενώ στο επιθετικό κομμάτι πρώτια βιολιά οι έμπειροι και ικανότατοι Τζιβανάκης και Μαυροβασίλης.

Χρήστος Κιοσσές: «Πετυχημένη η χρονιά μας»

Αναμφίβολα καθοριστικός παράγοντας της καλής πορείας της ομάδας ο προπονητής Χρήστος Κιοσσές. Πάντα χαμηλών τόνων ο Χρήστος, εξαιρετικός προπονητής κέρδισε με τις γνώσεις, την εμπειρία και τον καλό του χαρακτήρα διοίκηση και ποδοσφαιριστές και η ομάδα έφτασε στην υψηλότατη 3η θέση της βαθμολογίας.

Με τον Χρήστο Κιοσσέ είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία.

Ερ: Χρήστο, πως θα χαρακτήριζες την φετινή χρονιά της ομάδας του Καλαμπακίου;

Απ: «Πιστεύω ότι η χρονιά ήταν πετυχημένη για τον λόγο ότι η ομάδα είχε σταθερότητα σε όλη την χρονιά, ενώ σε αρκετά ματς παίξαμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Επίσης το πιο θετικό απ’ όλα είναι ότι η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν και θα την στηρίξουν στο μέλλον.»

Ερ: Μπορείς να θυμηθείς τα δύο καλύτερα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα;

Απ: «Πιστεύω ότι το ματς με τον Βώλακα όπου χάναμε 0-2 και καταφέραμε με καλή απόδοση να γυρίσουμε το ματς και να κερδίσουμε με σκορ 3-2, καθώς και με την Καλλίφυτο και πάλι στην έδρα μας που κερδίσαμε 1-0 μια πολύ καλή και ισχυρή ομάδα, ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο μας.

Στα εκτός έδρας θυμάμαι ιδιαίτερα τις νίκες που συνδυάστηκαν με καλές εμφανίσεις, στους Αμπελόκηπους με σκορ 2-3 και στην Προσοτσάνη την τελευταία αγωνιστική με σκορ 1-2.

Ικανοποιημένοι από την παρουσία των φιλάθλων

Ερ: Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας ήταν στο πλευρό σας την φετινή χρονιά;

Απ: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία των φιλάθλων μας, πιστεύω όμως ότι μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο κοντά στην ομάδα.»

Ερ: Χρήστο είσαι ικανοποιημένος από το επίπεδο ποδοσφαίρου που παίχθηκε στην κατηγορία και αν υπάρχει κάποια ομάδα που σας εντυπωσίασε ιδιαίτερα με την απόδοση και την πορεία της.

Απ: «Θεωρώ ότι φέτος η Α’ κατηγορία είχε μεγάλο ανταγωνισμό στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποια ομάδα ιδιαίτερα μια και θεωρώ ότι οι διαφορές που χώριζαν αγωνιστικά τις περισσότερες ομάδες ήταν πολύ μικρές.»

Έχουν διάθεση αλλά είναι άπειροι οι διαιτητές

Ερ: Πολλές φορές έχουμε ακούσει διάφορα για τους διαιτητές σε αρκετά παιχνίδια. Το επίπεδο της δραμινής διαιτησίας θεωρείτε ότι είναι υψηλό;

Απ: «Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία της κριτικής για τους διαιτητές, αλλά πιστεύω ότι έχουν διάθεση αλλά οι περισσότεροι είναι άπειροι.

Νομίζω και το υποστηρίζω ότι αν αγωνιστικά οι ομάδες παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο έτσι θα βοηθήσουμε και τους διαιτητές να κάνουν λιγότερο λάθη.

Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει όλες οι ομάδες να γίνουν πιο δημιουργικές στο παιχνίδι τους.»

Ερ: Κλείνοντας θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους για την φετινή χρονιά;

Απ: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ξηροποτάμου στην οποία ξεκίνησα και φέτος την χρονιά ως προπονητής, ήμουν εκεί 4 χρόνια και καθιερώσαμε την ομάδα στην Α’ κατηγορία με αρκετές διακρίσεις.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστήσω στην διοίκηση του Καλαμπακίου που με τίμησε και με στήριξε ως προπονητή και φυσικά τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία.

Θεωρώ ότι δημιουργούμε με την διοίκηση θετικές προϋποθέσεις για το μέλλον της ομάδας, γι’ αυτό και ανανέωσα ήδη την συνεργασία μου με την ομάδα.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected