Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2014 – “Μπάχαλο” η Ιταλία!

italiaΕνός κακού μύρια έπονται. Δεν έφτανε στην Ιταλία ο αποκλεισμός στη φάση των ομίλων (για δεύτερη σερί φορά σε Μουντιάλ) που έφερε την παραίτηση του Τσέζαρε Πραντέλι, ήρθαν να προστεθούν στο γενικότερο αρνητικό κλίμα και τα… συντροφικά μαχαιρώματα.

Την αρχή έκανε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν που άφησε αιχμές για την προσφορά των “νεότερων” στελεχών της ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση (έβαλε στο στόχαστρο μεταξύ άλλων τον Μάριο Μπαλοτέλι), για να έρθει όμως δυναμική “απάντηση” από τον Αντόνιο Κασάνο.

Ο άσος της Πάρμα δεν έμεινε όμως μόνο στην κριτική προς τον γκολκίπερ της Γιουβέντους και της “σκουάντρα ατζούρα” αλλά εξαπέλυσε βέλη και κατά του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

“Δουλέψαμε και προσπαθήσαμε όπως οι άλλοι, κάναμε αυτό που μπορούσαμε, δεν είναι δυνατόν να έρχονται πάντα κάποιοι και να μας χωρίζουν σε καλούς και κακούς.

Εάν είχαμε κερδίσει, θα νικούσαν εκείνοι. Τώρα όμως χάσαμε μόνο εμείς”, δήλωσε ο Κασάνο, ο οποίος φύλαξε τα πιο αιχμηρά σχόλια για το φινάλε:

“Κερδίσαμε μόνο στο ματς που δεν έπαιζες εσύ”, είπε αναφορικά με τον Μπουφόν (ο Σίριγκου ήταν βασικός στη νικηφόρα πρεμιέρα, 2-1 επί της Αγγλίας) ενώ για το δίδυμο Μπουφόν-Ντε Ρόσι κατήγγειλε: Θέλουν να αποφασίζουν τα πάντα αυτοί“.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected