Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Το “δάνειο” του ΟΦΗ από Μονακό, η νέα στέγη του Λουσέρο και το ισπανικό ενδιαφέρον για Λούκας

cebc60d6d564c199c3b7ed920ee6face_L

ΟΦΗ – Ο Γκατούζο φέρνει Μονακέλο!

Στον ΟΦΗ όλα δείχνουν πως θα δοθεί δανεικός αυτή τη σεζόν ο Γκαετάνο Μονακέλο (φωτ).

Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα στη Γαλλία, με τη Μονακό να αποφασίζει πως ο νεαρός στράικερ θα παίξει στον ΟΦΗ του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Μονακέλο πέρυσι είχε δοθεί δανεικός αρχικά στην Σερκλ Μπριζ και στη συνέχεια στον Εργοτέλη. Παρά το γεγονός ότι οι Μονεγάσκοι αναζητούσαν ομάδα σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να δώσουν τον 20χρονο φορ, τελικά φαίνεται πως επέλεξαν τον ΟΦΗ, κυρίως λόγω της παρουσίας του Γκατούζο.

Κέρκυρα – Ενδιαφέρον για Λάζνικ

Συνεχίζει τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ της η Κέρκυρα και ένας παίκτης που την ενδιαφέρει είναι ο Αντρεάς Λάζνικ.

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος αγωνιζόταν πέρυσι με τη φανέλα του Πανιωνίου κι έκανε καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Στην Κέρκυρα παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του, περιμένοντας να μείνει και τυπικά ελεύθερος και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να του κάνουν κρούση για να μετακομίσει στο νησί των Φαιάκων.

SKODA Ξάνθη – Αποκτά Λουσέρο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντριάν Λουσέρο βρίσκεται η Ξάνθη, που φουλάρει για την ενίσχυσή της.

Ο Αργεντινός χαφ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει περάσει παλαιότερα και από τον Πανθρακικό. Μάλιστα, οι «πράσινοι» τον προσέγγισαν και φέτος, ωστόσο απέρριψε την πρότασή τους. Η Ξάνθη φαίνεται πως τον έχει προσεγγίσει με καλύτερη πρόταση και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Από την Τρίτη 1/7 αναμένονται πάντως οι πρώτες ανακοινώσεις της Ξάνθης για τις συμφωνίες με παίκτες που έχει ήδη κλείσει, ενώ τρέχει ο σχεδιασμός.

Ολυμπιακός – “Καλοβλέπει” λιμάνι ο Ζινιάκ!

Σε πρώτο στόχο για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού έχει αναδειχτεί το τελευταίο διάστημα ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ.

Ο 28χρονος φορ δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ, που του έχει βάλει πωλητήριο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τις καλές σχέσεις που διατηρούν με τον γαλλικό σύλλογο για να τον αποκτήσουν. Ο Γάλλος επιθετικός γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και παρουσιάζεται θετικός να μετακομίσει στο λιμάνι του Πειραιά. Η προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League είναι πολύ δελεαστική για τον Ζινιάκ, που σκέφτεται ακόμη και να υποχωρήσει από τις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις. Το κασέ του είναι στα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που ο Ολυμπιακός δεν δύναται να δώσει, ενώ άλλα τόσα ζητά η Μαρσέιγ για να τον αποδεσμεύσει. Οι επαφές με τον σύλλογο της Μασσαλίας βρίσκονται σε εξέλιξη και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ρίξουν τις… τιμές.

ΠΑΟΚ – Επιβεβαίωση για Λούκας και Λα Κορούνια

9bf2716ea509803778a4b6d6f6cad000_L

Με 9 γκολ σε 31 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν που πέρασε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου» μαζί με τον Κλάους Αθανασιάδη, κάτι που αποδεικνύει ότι η προσφορά του στην ομάδα είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές για την αρχική ενδεκάδα. Ο λόγος για τον Λούκας Πέρεθ που λογίζεται εκ των κορυφαίων της ομάδας και μάλιστα δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του για ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Έτσι, όπως αναφέρεται ο 26χρονος εξτρέμ έχει συμπεριληφθεί στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που κατάφερε να εξασφαλίσει την επάνοδό της στην Primera Division. Μάλιστα, το ενδιαφέρον από την ομάδα της Γαλικίας επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Όπως απορρέει από τη Θεσσαλονίκη, οι διοικούντες την Ντέπορ έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του «Δικεφάλου»  ζητώντας πρωτίστως να ενημερωθούν για τα δεδομένα στην περίπτωση του Λούκας, χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στο εγγύς μέλλον.

*Με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected