Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – Στο στόχαστρο ο Φιρινίδης, προς παραμονή ο Τάντιτς!

firinidis-profile-site-neo(1)_610x400Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Γιάννης Φιρινίδης και μάλλον δεν θα αργήσει να τον βρει! Ο 30χρονος πορτιέρο αποχωρεί απ’ την Λαμία ύστερα από ένα χρόνο στην ομάδα και ήδη είναι περιζήτητος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.comΠανσερραϊκός και Καβάλα έχουν ήδη… πλησιάσει την πλευρά του παίκτη, όχι μόνο σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά καταθέτοντας και πρόταση!

Ανάμεσα στους δύο, οι Σερραίοι φαίνεται πως βρίσκονται… πιο μπροστά, λόγω του ότι για να προχωρήσει ένα πιθανό deal του Φιρινίδη με την Καβάλα, θα πρέπει πρώτα να δοθεί λύση με το θέμα των επενδυτών και στην παρούσα φάση στον ΑΟΚ επικρατεί «ηρεμία» σε αυτό το κομμάτι, κάτι που… παγώνει την οποία μεταγραφική κουβέντα.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας μετράει πάνω από 120 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας και έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Λεβαδειακό, Πυρσό Γρεβενών, Αναγέννηση Επανομής και Άρτας, Πρέβεζα, Ηρακλή, Αετό Σκύδρας.

Κάτοικος Σερρών και ο Τάντιτς!

Έναν πολύπειρο και με αδιαμφισβήτητη αξία είναι πολύ κοντά στο να έχει μαζί του και του χρόνου ο Πανσερραϊκός στην προσπάθεια που θα κάνει για την άνοδο στη Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες που «βγαίνουν» απ’ τη διοίκηση του συλλόγου, τα «λιοντάρια» και ο Μπόζινταρ Τάντιτς έχουν δώσει τα χέρια για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και απομένουν τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο παίκτης είναι αλήθεια πως πέρσι δεν βοήθησε όσο θα ήθελε τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα, λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του και ο Βασιλακάκης στηρίζει πολλά πάνω του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected