Κατηγορίες
Αθλήματα

Γουίμπλεντον – Η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ελληνικού τένις! (vid)

c82e427121894fc08744ca05034be12c_LΜια απίστευτη έκπληξη έγινε στο Γουίμπλεντον, όπου ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός, 19χρονος Νικ Κύργιος, απέκλεισε το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά!

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού τένις, αφού ο Κύργιος επικράτησε 3-1 σετ με επιβλητική εμφάνιση απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο όλων των εποχών!

Ο Κύργιος προσέφερε και πλούσιο θέαμα βγάζοντας και απίστευτες φάσεις, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν.

Ο Ναδάλ μπόρεσε να πάρει μόνο το δεύτερο σετ από τον Κύργιο με 7-5 και έχασε στον πόντο τα δύο πρώτα, με το ίδιο σκορ, 7-6.

Στο τέταρτο και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε από την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Κύργιος επικράτησε 6-3 κάνοντας και επίδειξη δύναμης κόντρα στον σπουδαίο αντίπαλό του!

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ναδάλ χάνει από έναν παίκτη Wild Card στην καριέρα του σε γκραν σλαμ μετά από αυτό που έπαθε από τον Μπλέικ στο US Open το 2005.

Δείτε τα βίντεο:

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected