Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2014 – Δείτε το…καφενείο της Γκάνας σε βίντεο!

muntariΑπείθαρχη και ανώριμη εικόνα που εμφάνισε η Γκάνα στα γήπεδα της Βραζιλίας, βρίσκει την επιβεβαίωσή της μέσα από αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέρα με τη μέρα. Μετά τις αποκαλύψεις τους Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εμφανίζει τον Σούλεϊ Μουντάρι να καπνίζει μπροστά στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τον Μάικλ Εσιέν να χορεύει υπό την παρότρυνση της υπόλοιπης αποστολής.

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ έκανε λόγο για παντελή έλλειψη οργάνωσης στην ομάδα της εθνικής Γκάνας, όσον αφορά την παραμονή της στη Βραζιλία για το Μουντιάλ, κάνοντας τρομερές αποκαλύψεις.

Στη συνέχεια αυτών, ένα βίντεο από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αφρικανική ομάδα στη Βραζιλία ήρθε να δει το φως της δημοσιότητας, καθώς εμφανίζει τον Σούλεϊ Μουντάρι να καπνίζει μπροστά στο τεχνικό επιτελείο, του οποίου είχε την παρότρυνση για να ακολουθήσει τον Μάικλ Εσιέν στο χορό.


Αρνήθηκε να κάνει ζέσταμα ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν αρνήθηκε να κάνει το καθιερωμένο ζέσταμα πριν τη αναμέτρηση με την Πορτογαλία, κάτι που αποκάλυψε και ο προπονητής του, Κέσι Άπια.

“Ειδοποιήθηκε από το τεχνικό επιτελείο και αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ζέσταμα που έκαναν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Αμέσως απευθύνθηκα στην Ομοσπονδία και θα περιμένω να αποφασίσουν ποια θα είναι η τιμωρία του.”, δήλωσε ο τεχνικός του Μάικλ Εσιέν στην εθνική Γκάνας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected